Proslava 15. rođendana srbijanskog izdanja magazina "Hello" najveće je regionalno društveno događanje u tjednu na izmaku. Mnoge poznate osobe sa srbijanske javne scene došle su na veliku zabavu koja je povodom rođendana organizirana u luksuznom beogradskog hotelu Hyatt.

Galerija Duška Jovanić u haljini brenda Mihano Momosa i salonkama modne kuće Dior Jelena Karleuša u haljini modne kuće Balenciaga Jovana Nikolić Mišković +15 Seka Aleksić u haljini Ricka Owensa

Kako to obično biva na ovakvim događanjima, poznate dame dale su sve od sebe da zablistaju u zanimljivim modnim izdanjima.

Poznata novinarka Duška Jovanić došla je na zabavu u haljini srbijanskog brenda Mihano Momosa, trenutno jednog od najpopularnijih regionalnih brendova iza kojeg stoji dizajner Mihailo Anušić.

Duška Jovanić u haljini brenda Mihano Momosa i salonkama modne kuće Dior Duška Jovanić u haljini brenda Mihano Momosa i salonkama modne kuće Dior (Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell)

Upravo je njegovu haljinu (tj. vjenčanicu) Nina Badrić odabrala za proslavu svog 50. rođendana, a pjevačica Sara Jo očarala je sve prisutne na partyju Story Hall Of Fame u ružičastoj haljini s njegovim potpisom.

Elegantnu strukiranu bijelu haljinu midi kroja s prednjim prorezom i prepoznatljivim voluminoznim ukrasom u obliku cvijeta Duška Jovanić kombinirala je uz damsku bijelu torbicu i popularne salonke modne kuće Dior.

Jelena Karleuša u haljini modne kuće Balenciaga Jelena Karleuša u haljini modne kuće Balenciaga (Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell)

Jelena Karleuša uzrokovala je pravu pomutnju u haljini modne kuće Balenciaga. Njezin kompletan look imao je potpis ovog popularnog brenda, a ako vam se možda učinilo da ste ovu plavu haljinu već vidjeli na nekoj poznatoj dami, u pravu ste.

Identičan model nosila je Kim Kardashian na ovogodišnjoj oskarovskoj zabavi magazina Vanity Fair.

Zavirite u galeriji i pogledajte još modnih izdanja s beogradskog crvenog tepiha.

Seka Aleksić u haljini Ricka Owensa Seka Aleksić u haljini Ricka Owensa (Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell)

Glumica Ivana Dudić umjesto haljine odabrala je crveni baloner Glumica Ivana Dudić umjesto haljine odabrala je crveni baloner (Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju