Brojni svjetski čelnici doputovali su u Madrid kako bi sudjelovali na 32. samitu NATO-a, a među njima je i hrvatski predsjednik Zoran Milanović, koji je u Španjolsku došao u pratnji supruge Sanje Musić Milanović. Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe VI. preuzeli su ulogu domaćina na ovom susretu, a Letizia je organizirala i razne popratne aktivnosti za supruge čelnika.

Galerija Kraljica Letizia, Brigitte Macron i Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović prilikom posjeta Kraljevskom kazalištu u Madridu Sanja Musić Milanović prilikom posjeta Kraljevskom kazalištu u Madridu +2 Sanja Musić Milanović prilikom posjeta Kraljevskom kazalištu u Madridu

Između ostalog, odvela ih je i u razgledavanje Kraljevskoga kazališta, koje se nalazi nedaleko od Kraljevske palače.

Hrvatska prva dama za ovu prigodu odjenula je kombinaciju koja sjajno demonstrira poslovnu eleganciju. Umjesto haljine odabrala je odijelo hrvatskog modnog brenda Varteks, čiju je haljinu nosila i na gala-večeri u Kraljevskoj palači.

Kraljica Letizia, Brigitte Macron i Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia, Brigitte Macron i Sanja Musić Milanović (Foto: Profimedia)

Odijelo u vatrenoj nijansi crvene boje napravljeno je od kombinacije lana i viskoze, a sastoji se od podstavljenog strukiranog sakoa šire kragne s jednorednim kopčanjem te dugim hlačama trapez-kroja na crtu.

Prva dama ispod sakoa nosila je top u kontrastnoj crnoj boji, a odabrala je i crne salonke sa špičastim vrhom i otvorenom petom.

Sanja Musić Milanović prilikom posjeta Kraljevskom kazalištu u Madridu Sanja Musić Milanović u odijelu hrvatskog modnog brenda Varteks (Foto: Profimedia)

Iako je ovo odijelo krojem vrlo klasično, boja je ono što ga pretvara u vrlo efektan modni adut.

Crvena je boja strasti i ljubavi, vrlo vatrena i jaka te na nju nitko ne ostaje ravnodušan, pogotovo kada su u pitanju ovako jarke i upečatljive nijanse.

Sako Varteks (1192 kn), hlače Varteks (419 kn) Sako Varteks (1192 kn), hlače Varteks (419 kn) (Foto: Varteks)

Obožavaju je samouvjerene žene, koje svojim modnim odabirom iskazuju i unutarnju snagu. Tako kraljicu Letiziju često viđamo u crvenim odjevnim komadima, a sada nas je i Sanja Musić Milanović počastila sjajnim izdanjem u jednoj od najmoćnijih boja.

Sanja Musić Milanović prilikom posjeta Kraljevskom kazalištu u Madridu Sanja Musić Milanović prilikom posjeta Kraljevskom kazalištu u Madridu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju