Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. otvorena je u subotu u na Pantovčaku, a Nagrada "Viktor Kovačić" za životno djelo, u 60. godini djelovanja Udruženja hrvatskih arhitekata (UHA), ove je godine pripala arhitektu Ivanu Prtenjaku.

Galerija Modna kombinacija Sanje Musić Milanović - 4 Modna kombinacija Sanje Musić Milanović - 5 Modna kombinacija Sanje Musić Milanović - 1 +1 Modna kombinacija Sanje Musić Milanović - 2

Ova izložba otvorena je u Uredu presjednika RH, a predsjedniku Zoranu Milanoviću društvo je pravila supruga Sanja Musić Milanović.

Za ovu prigodu prva dama odlučila se za crno od glave do pete.

Nosila je haljinu od kombiniranog materijala s džepovima. Gornji kožnati dio prati liniju tijela, dok se donji širi u A-kroj.

Modna kombinacija Sanje Musić Milanović - 1 Ogrlica je uspješno razbila modno crnilo (Foto: Emica Elvedji/PIXSELL)

Ovakav kroj haljine midi dužine omiljen je prvoj dami, koja je crnilo razbila efektnom, neobičnom ogrlicom koja je, doznaje Gloria.hr, rad makedonske dizajnerice Ivane Knez. Ova ogrlica itekako je privlačila pozornost svojim izgledom i bojama, od dominantne crvene, preko plave, zlatne i bijele.

Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović: Salonke koje izazivaju podijeljena mišljenja među ljubiteljicama štikli

Na nogama je prva dama imala crne salonke, a kako je cjelokupna kombinacija izgledala pogledajte u našoj galeriji.

Modna kombinacija Sanje Musić Milanović - 5 Prva dama uvijek je elegantna (Foto: Emica Elvedji/PIXSELL)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju