Britanska glumačka legenda, dobitnica dvaju Oscara, Dame Maggie Smith danas slavi 89. rođendan. U godini na izmaku Maggie je ostvarila jedan od najzapaženijih modnih trenutaka koji su obilježili 2023. godinu. Postala je model za španjolsku modnu kuću Loewe i zaštitno lice njihove kampanje za kolekciju proljeće 2024.

Galerija Maggie Smith Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 4 Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 5 +3 Helen Mirren na Tjednu mode u Parizu

Nakon što je luksuzna modna kuća Loewe krajem listopada predstavila kampanju za nadolazeću proljetnu kolekciju, mnogi su s oduševljenjem pozdravili odluku da zaštitno lice kampanje bude 88-godišnja Maggie Smith.

Zvijezda serije "Downton Abbey" i filmske franšize "Harry Potter" pozirala je za dvije modne fotografije koje je snimio njemački fotograf Juergen Teller. Na jednoj fotografiji Maggie je odjevena u smeđi krzneni kaput s velikom kragnom i predimenzioniranim rukavima, dok u rukama drži kultni model Loewine torbe Puzle.

Na drugoj fotografiji glumica nosi haljinu s dolčevita kragnom i suknjom s voluminoznim volanima, u kombinaciji s modelom torbe Paseo. Ljubitelje mode oduševilo je koliko je Maggie vješta u modelingu i poziranju.

Maggie Smith za Loewe sve je za što nikada nisam znala da mi treba, poručila je jedna korisnica Twittera. Svi se slažu - u 89. godini života legendarna Smith pokazala je da odličan stil i vrhunsko umijeće poziranja nemaju veze s godinama.

Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 5 Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

A svojom pojavom i energijom to je dokazala i 65-godišnja Andie MacDowell koja je rasturila na modnom defileu "Walk Your Worth" održanom početkom listopada u sklopu Tjedna mode u Parizu. Andie je oduševila u opakom darkerskom izdanju, a u prvom planu bila je i njena nesputana sijeda kosa. Prirodna ljepotica izgledala je fenomenalno u crnom kompletu od sjajnog PVC-a, a ispod je nosila samo grudnjak.

Svojom pojavom u showu "Walk Your Worth" legendarna glumica pokazala je da itekako zna koliko vrijedi te da i u sedmom desetljeću života može biti nadahnuće mnogim ženama i djevojkama da budu svoje i da uživaju u životu.

Helen Mirren na Tjednu mode u Parizu Helen Mirren na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Na istom događanju ovacije je izazvala i 78-godišnja Helen Mirren natapirane kose i odjevena u dugačku srebrnu haljinu. Mirren je jedna od slavnih žena koja je pravi primjer ljubavi prema sebi. U travnju ove godine svijet su obišle Helenine fotografije u kupaćem kostimu s plaže u Meksiku koje pokazuju svu ljepotu prirodnog i dostojanstvenog starenja. Dobitnica Oscara uživa u zrelim godinama i s ponosom nosi svoje bore i sijede.

U svijetu opterećenom ljepotom i vječnom mladošću veliko je osvježenje vidjeti žene koje ne žele vratiti godine te prihvaćaju prirodan tijek stvari, a pritom nimalo ne gube na ženstvenosti i ljepoti.

Helen Mirren Helen Mirren na plaži u Meksiku (Foto: Profimedia)

Fotografije Helen Mirren pokazuju svu ljepotu dostojanstvenog starenja Helen Mirren Helen Mirren Helen Mirren +3 Helen Mirren

Opako izdanje u kojem je Andie MacDowell rasturila na Tjednu mode u Parizu Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 7 Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 3 Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 5 +5 Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju