Severina je velika ljubiteljica cipela, pa ne čudi što se u njezinoj kolekciji nalaze štikle poznatih svjetskih dizajnera od Manola Blahnika preko Christiana Louboutina do Jimmyja Choo.

Hrvatska pjevačica na svojem je Instagramu nedavno podijelila zanimljivu street style kombinaciju na kojoj je dominirao upravo par upečatljivih štikla s potpisom Jimmyja Choa.

Riječ je o modelu Bea ovog malezijskog kreatora s potpeticom od 10 centimatara koji je ukrašen crveno-bijelom trakom sa sloganom I Want Choo (hoću Choo).

Jimmy Choo štikle Bea 100 Jimmy Choo štikle Bea 100 (Foto: Glamood.com)

Da žene obožavaju cipele Jimmyja Choo nije nikakva tajna. One se nalaze u ormarima brojnih slavnih dama koje tvrde da su njegove cipele krasi najbolja kakvoća, ali i da su dizajnirane za dugo stajanje i hodanje.

Jimmy Choo model štikla Bea 100 potječe iz njegove kolekcije iz 2018. godine. Rasprodane su i ako se već ne nalaze u vašoj kolekciji, možete ih kupiti tek second hand s različitim stranica na internetu.

Dioklecijan i njegove žene tema su nove couture kolekcije Matije Vuice koja je predstavljena na splitskom Peristilu - 14 Ave, carice! Izdanje za modnu pistu s kojim bi Severina očarala i cara Dioklecijana

Severina je svoj par cipela sparila s bijelo-narančastom mini haljinom te kratkom sportskom jaknom.

Chloe Moretz je 2018. godine bila model Jimmyja Chooa te nosila sličan model sandala s natpisom I Want Choo Chloe Moretz je 2018. bila model za Jimmy Choo, a na promotivnim materijalima nosila je sličan par sandala s natpisom I Want Choo (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju