Inspirativne poruke koje pročitamo, onako u prolazu, ponekad učine i najteži dan lakšim te nas potaknu da smislimo kako ga uljepšati sebi, ali i drugima.

 

A nekad nas, riječi koje nadahnjuju, znaju baš ''dirnuti u žicu'' i pomoći nam da u sebi riješimo ili objasnimo izazov koji nam se našao na putu. Onda odlučimo da će ''bolja ja '' uživati u trenutku, družiti se samo s ljudima koji nas pune pozitivnom energijom, pronaći način da bude učinkovitija i organiziranija te sebi stvoriti okruženje da bude sve od navedenog.

Otkrijte nam što je vaša inspiracija, što vas čini boljom osobom, koja je to poruka koja vas podigne i malo pogura da krenete dalje poletnim korakom, a SenSia vas daruje rokovnikom.

Za sudjelovanje u natječaju ''Moja inspiracija, bolja ja'' potrebno je, od 12. do 26. studenog 2018. objaviti inspirativnu poruku na svom instagram profilu uz hashtag #boljaja i #zadovoljnahr, najkasnije do 26. studenog, 2018. do 23.59 sati. U postu navedite zašto ste odabrali upravo tu poruku kao vašu trenutnu životnu inspiraciju.

Inspiraciju kako svaki dan učiniti boljim potraži na https://www.instagram.com/bolja_ja/


Ukoliko nemate instagram profil, poruku možete poslati i na e-mail zadovoljna@novatv.hr sa svojim podacima (ime i prezime, kontakt mobitel), najkasnije do 26.11.2018. do 23.59 sati. U naslovu e-maila navedite naslov –Instagram natječaj ''Moja inspiracija, bolja ja''.

Ukoliko u natječaju sudjelujete putem svog Instagram profila on u tom periodu treba biti otvoren, u protivnom nam poruka neće biti vidljiva.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika Dukata i uredništva Zadovoljna.hr, će 28. studenog 2018. odabrati 4 najkreativnije poruke koje osvajaju poklone.

Poklon za 4 najkreativnijih dobitnika je – SenSia rokovnik.

Dobitnici će biti objavljeni na stranicama zadovoljna.hr najkasnije do 15. prosinca 2018. godine. Sretno!

Pravila natječaja potraži ovdje

 

Dobitnice nagradnog natječaja: Stefani Semak, Ksenija GradečakAdvertisement, Ivka Armanda Todorović i Dajana Gugo.

Čestitamo sretnim dobitnicama!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju