Glumica Monica Bellucci u subotu je sjedila u prvom redu na reviji modne kuće Elie Saab na pariškom Tjednu mode.

Galerija Monica Bellucci Monica Bellucci u crnom od glave do pete Monica Bellucci u crnom od glave do pete +1 Monica Bellucci u crnom od glave do pete

Pozornost je plijenila crnim izdanjem od glave do pete, koje je istovremeno izgledalo elegantno i moćno. Upravo je osjećaj moći koju pojedincima daje crna boja jedan od razloga zašto ona ima vojsku obožavatelja koji je odijevaju kada se žele osjećati privlačnije, autoritativnije i utjecajnije.

Monica Bellucci u crnom od glave do pete Monica Bellucci u crnom od glave do pete (Foto: Profimedia)

Prednosti crne boje svjesna je i glumica, koja je često bira za pojavljivanja u javnosti. Ovaj put odlučila se za dugi crni kaput, ispod kojeg je nosila poluprozirnu crnu bluzu s mašnom na vezanje. Nju je uparila s elegantnim crnim trapez-hlačama na crtu, koje su komad koji se itekako isplati imati u ormaru. Ovaj klasik nikad ne izlazi iz mode, a izgleda odlično u dnevnim i večernjim varijantama.

I Bog stvori ženu: 20 neponovljivih fotografija Monice Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci i Vincent Cassel Monica Bellucci +16 Monica Bellucci

U ruci je filmska zvijezda nosila malu crnu torbicu sa zlatnim lancem, ukrašenu svjetlucavim perlicama. Kosu je raspustila, a izdanje je upotpunila okruglim sunčanim naočalama.

Monica Bellucci u crnom od glave do pete - 2 Monica Bellucci i Eva Longoria (Foto: Profimedia)

Glumici je društvo pravila kolegica Eva Longoria, koja je na reviju stigla u bijelom odijelu s kratkim hlačama.

Monica Bellucci u crnom od glave do pete Monica Bellucci u crnom od glave do pete (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju