Monika Olujić (djevojački Kravić) uvijek privlači poglede svojim modnim izborima bez obzira na to gdje se nalazi – pozira li na crvenom tepihu pred brojnim fotografima u nekoj glamuroznoj kreaciji ili dijeli privatne trenutke na svojim društvenim mrežama u jednostavnom street style izdanju.

Galerija Monika Kravić na vjenčanju Vanje i Luke Modrića Monika Kravić u haljini Isabel Marant Monika Kravić u haljini Isabel Marant na vjenčanju Vanje i Luke Modrića +3 Monika Kravić na vjenčanju

Monika Kravić bila je mamac za poglede i na crkvenom vjenčanjuVanje i Luke Modrića koje je održano 11. lipnja 2011. godine u crkvi Majke Božje Lurdske u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu.

Televizijska voditeljica bila je jedna od slavnih uzvanica koja je za dolazak na vjenčanje odabrala odvažni model mini haljine.

Monika Kravić u haljini Isabel Marant na vjenčanju Vanje i Luke Modrića Monika Kravić u haljini Isabel Marant na vjenčanju Vanje i Luke Modrića (Foto: Boris Kovacev/Cropix)

Na vjenčanju se pojavila u kukičanoj haljini u kraljevsko plavoj boji s tri-četvrt rukavima i s potpisom francuske dizajnerice Isabel Marant.

Riječ je o polu-prozirnom i rastezljivom modelu iz njezine Ready to Wear kolekcije za proljeće / ljeto 2011. koja je prvi put predstavljena na Tjednu mode godinu dana ranije u Parizu.

Mini haljina Isabel Marant predstavljena na pariškom Tjednu mode 2010. Mini haljina Isabel Marant predstavljena na pariškom Tjednu mode 2010. (Foto: Profimedia)

Zbog prozirnosti haljine ona se obično nosila s nekom vrstom podstave. Monika Kravić ju je iskombinirala uz mini model haljine u bijeloj boji s tankim naramenicama.

Vanja Modrić prije 11 godina: Romantična vjenčanica stvorena za ljubiteljice tradicije Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 9 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 2 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 3 +8 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine

Kraljevsko plava boja sjajno se uklopila uz njezinu tamnu put i kovrče, a izdanje za vjenčanje je zaokružila s parom srebrnih sandala povišenih potpetica ukrašenim bijelim krznom te svjetlucavom pismom-torbicom.

Monika Kravić na vjenčanju Monika Kravić na vjenčanju (Foto: Boris Kovacev/Cropix)

Kukičana haljina u kraljevskoj plavoj boji s potpisom Isabel Marant te je godine bila iznimno popularna među slavnim damama u Hrvatskoj, ali i svijetu.

Nosile su je sve od manekenke Kasije Struss preko televizijske voditeljice Lise Snowdon do američke glumice Kate Walsh. Danas se može pronaći samo na stranicama sa second hand odjećom.

Kate Walsh u haljini Isabel Marant 2011. godine Kate Walsh u haljini Isabel Marant 2011. godine (Foto: Profimedia)

Ako tražite modnu inspiraciju za vjenčanje, a nalazite se u ulozi kume, pronađite korisne savjete u videu našeg kolumnista Marka Grubnića.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju