Ništa se ne može usporediti sa slatkim, omamljujućim osjećajem bezbrižnih ljetnih dana, kada želimo da trenutak potraje što duže i da nas boje, zvukovi i okusi ljeta uvijek prate. Taj omiljeni ugođaj možete unijeti i u vlastitu dnevnu sobu, koristeći boje, uzorke i materijale inspirirane morem, plažom i ljetom.

Galerija Dnevne sobe s morskim ugođajem - 9 Dnevne sobe s morskim ugođajem - 7 Dnevne sobe s morskim ugođajem - 1 +6 Dnevna soba s morskim ugođajem  

Plava u svim nijansama, bijela i tirkizna glavne su boje za uređenje dnevne sobe želite li da u njoj vlada ugođaj bezbrižnih ljetnih dana. Pogodak će biti i svijetlosive i smeđkaste nijanse koje asociraju na boju pijeska i kamenja, a prostoru daju profinjeni i smirujući štih. Od dezena tu su, naravno, pruge, a odlično će izgledati i uzorci koji asociraju na valove, kamenje, čipku,...

Slika nije dostupna Divota! Kuća s bazenom blizu Zadra iz koje ne bismo izlazile do listopada

Slika nije dostupna Najslađi kvadrati: Deset ljetnih kućica u kojima bismo živjeli cijelu godinu

More, ljeto i plaža uvijek su dobra inspiracija, a nadahnuće za uređenje dnevne sobe s morskim ugođajem pronađite u fotogaleriji.

Dnevne sobe s morskim ugođajem - 2 Plava i bijela te pruge pravi su izbor ako želite dnevnu sobu s ugođajem bezbrižnih ljetnih dana (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju