Modni komadi brenda Moschino ističu se originalnošću i razigranošću, a kolekcija za proljeće/ ljeto 2023. to ponovno potvrđuje.

Galerija Moschinova haljina inspirirana čamcem za spašavanje Moschinova haljina inspirirana čamcem za spašavanje Moschinova haljina inspirirana čamcem za spašavanje +5 Top inspiriran čamcem za spašavanje iz nove kolekcije brenda Moschino

Napuhanci, luftići, kolutovi za plivanje, haljine u kojima ne možete potonuti, torbe u obliku luftića, plastičnog raka ili kante za igranje u pijesku samo su neki primjeri iz te kolekcije.

Među šarenim komadima koji izgledaju kao da su kupljeni u specijaliziranoj trgovini za prodaju opreme za plažu posebno se istaknula efektna žuta haljina s ugrađenim kolutom za spašavanje na napuhavanje.

Moschinova haljina inspirirana čamcem za spašavanje Moschinova haljina inspirirana čamcem za spašavanje (Foto: Profimedia)

Moschino je ideju posudio od spasilačkih plovila. Čamci za spašavanje u brzim vodama obično dolaze u žutoj boji s crnim detaljima, a baš su takvim sitnicama ukrasili i neobičnu haljinu iz najnovije kolekcije.

Moschinova haljina inspirirana čamcem za spašavanje Moschino, 2300 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Poznat po svom razigranom pristupu modi, Moschino vam predstavlja mini haljinu inspiriranu nautikom. Detaljno je ukrašena epoletama za držanje čamca koje se nalaze u području ramena, prstenom za napuhavanje u struku i crnim ušicama s dvobojnim užetom na ovratniku, opisali su na stranicama popularnog brenda.

Biste li je nosili? Moschino torba u obliku luftića najnoviji je ljetni hit Moschino proljeće/ljeto 2023 Moschino torba Moschino torba +7 Moschino torba

Efektna haljina koja je osvojila modnu pistu u Milanu čvrsto drži cijenu od 2300 eura. 

Moschinova haljina inspirirana čamcem za spašavanje Moschinova haljina inspirirana čamcem za spašavanje (Foto: Profimedia)

Moschino torba u obliku sladolednog kupa toliko je luckasta da je genijalna Moschino Ljeto 2022 Moschino Ljeto 2022 Moschino Ljeto 2022 +5 Moschino Ljeto 2022

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju