Google je izbacio pojmove koji su se najviše pretraživali u 2018. godini, a među njima je i jedan film koji je već sada postao kultni.


Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, najguglaniji pojmovi u 2018. bili su Meghan Markle i kraljevsko vjenčanje, a među 10 pojmova koji su se najviše pretraživali našao se i film "Zvijezda je rođena" (deveto mjesto na listi).

Bradley Cooper jedini je vjerovao da je Lady Gaga savršena za glavnu ulogu te da će biti bolji izbor od Beyonce i Jennifer Lopez



Emotivna, intenzivna i dramatična priča o pjevačici u usponu Ally (Lady Gaga) i afirmiranom glazbeniku čija slava blijedi, Jacku (Bradley Cooper) osvojila je svijet što joj je i priskrbilo pet nominaciju za nagradu Zlatni globus (za najbolji film, najbolju režiju, najboljeg glumca, najbolju glumicu i najbolju originalnu pjesmu "Shallow").

U sobi može biti sto ljudi od kojih njih 99 ne vjeruje u tebe, a samo jedna osoba vjeruje i to vam može promijeniti cijeli život, izjava je Lady Gage koja je već postala legendarna. Odnosi se na Bradleyja Coopera koji je jedini vjerovao da je Lady Gaga savršena za glavnu ulogu u filmu "Zvijezda je rođena" te da će biti bolji izbor od Beyonce i Jennifer Lopez koje su također bile opcija.



Kada ga je prvi put čula kako pjeva i svira, Lady Gaga ostala je frapirana talentom Bradleyja Coopera i uzviknula: Pa gdje si se ti skrivao do sada?!. Istu reakciju imali su i mnogi koji su pogledali ovu fantastičnu glazbenu dramu o kojoj se u 2018. godini puno pričalo i pretraživalo u Googleu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju