Na svečanoj dodjeli nagrada GQ muškarci godine 2017. održanoj u Londonu izabran je i muškarac s najviše stila. Pobjedu je odnio mlađahni pjevač koji se istaknuo svojim prepoznatljivim stilom odijevanja i individualnošću

Nagrade GQ muškarci godine dodjeljuju se svake godine kao priznanje muškarcima iz raznih područja, filma, glazbe, sporta, televizije, književnosti, politike, itd. U suradnji s modnim brendom Hugo Boss bira se i muškarac s najviše stila, a na dodjeli održanoj u utorak u Londonu tu laskavu titulu odnio je pjevač Zayn Malik, bivši član boy benda One Direction.

Britanski pjevač, 24-godišnji Zayn Malik je muškarac s najviše stila i dobitnik nagrade GQ

Neki će reći da je odlazak u solo vode nakon godina provedenih sigurno začahuren u jednom od najslavnijih bendova, riskantan potez. Ali to ne vrijedi za ovog čovjeka. Njegov fenomenalni prvi album 'Mind Of Mine' došao je na broj 1 s obje strane Atlantika, a zahvaljujući njegovom debi singlu 'Pillowtalk', Zayn je treći Britanac u povijesti koji je solo karijeru započeo s prvim mjestom na američkoj ljestvici.

Ali nije riječ samo o glazbi – sa smislom za modni stil koji je istovremeno opušten i individualan, Zayn Malik je GQ-ov muškarac s najviše stila
, pojasnili su iz GQ-a svoj izbor za muškarca s najviše stila.

Zaslužuje li Zayn Malik titulu muškarca s najviše stila?

glasova:


Da 24-godišnjeg pjevača jako zanima moda, Zayn je pokazao i kada je u siječnju izbacio liniju cipela, dva modela čizmi i dva modela tenisica, nastalu u suradnji s talijanskim dizajnerom Giuseppeom Zanottijem. Zajedno s modelom Adwoah Aboah zaštitno je lice Versaceove kampanje za proljeće/ljeto 2017., a Donatella Versace imenovala ga je i kreativnim direktorom kapsul kolekcije za žene i muškarce nazvane "Zayn x Versus", u prodaju puštene u svibnju.

Modne savjete Zaynu Maliku zasigurno daje i njegova djevojka, slavna manekenka Gigi Hadid s kojom je uvijek modno usklađen kada se pojave skupa na crvenom tepihu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju