Nije sve tako crno u vijestima posljednjih više od pola godine - zbog pandemije na malim ekranima češće gledamo i španjolskog premijera Pedra Sáncheza, markantnog i vrlo zgodnog muškarca.

Galerija Španjolski premijer Pedro Sanchez očarao je žene - 7 Španjolski premijer Pedro Sanchez očarao je žene - 5 Španjolski premijer Pedro Sanchez očarao je žene - 6 +7 Španjolski premijer Pedro Sanchez fit liniju održava trčanjem

Ako ste posljednje vrijeme pratili televizijske vijesti, možda ste primijetili zgodnog premijera Španjolske koji nam svojom pojavom itekako uljepša dan, ma koliko vijesti i ne bile lijepe.

Slobodno možemo reći da zbog ovog političara zaboravimo i na kanadskog premijera Justina Trudeaua, koji slovi kao jedan od najzgodnijih i najšarmantnijih čelnika država. Ne zaboravimo, Španjolci su vatren i strastven narod i to Pedra Sáncheza čini još privlačnijim.

Španjolski premijer Pedro Sanchez očarao je žene - 3 Španjolski premijer Pedro Sanchez očarao je žene (Foto: Getty Images)

Punog imena Pedro Sánchez Pérez-Castejón, rođen je 29. veljače 1972. u Madridu. Političku karijeru započeo je 2004. kao zastupnik gradskog vijeća u Madridu, a prije nego što je u lipnju 2018. izabran za premijera bio je glavni tajnik Španjolske socijalističke radničke stranke.

Od 2006. u braku je s Maríjom Begoñom Gómez Fernández te s njom ima dvije kćeri, Ainhou i Carlotu. Liniju održava trčanjem, a i visina od 190 centimetara, šarmantan osmijeh i prodoran pogled idu mu u prilog kod suprotnog spola.

Nema im ravnih! 15 najljepših muškaraca svih vremena Robert Redford Cary Grant Steve McQueen +11 Rudolph Valentino

Melania Trump Ma, tko bi joj zamjerio! Šarmer na kojeg nije imuna ni Melania Trump

Pedro govori dva strana jezika, engleski i francuski, te je prvi premijer Španjolske s tečnim znanjem engleskoga jezika. Naime, do sredine sedamdesetih učenje stranih jezika nije bilo uobičajeno u španjolskim školama i bivši premijeri bili su poznati po tome da su im strani jezici bili veliki izazov. Pedro je ujedno i prvi premijer Španjolske koji je deklarirani ateist.

Vjerujemo da ćete se složiti da je Pedro Sánchez vrlo zgodan muškarac ili kako bi Španjolci rekli, a naučili smo to i iz sapunica - muy guapo!

Španjolski premijer Pedro Sanchez očarao je žene - 2 Pedro Sanchez i kraljica Letizia (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju