Nije sve tako crno u vijestima posljednjih više od pola godine - zbog pandemije na malim ekranima češće gledamo i španjolskog premijera Pedra Sáncheza, markantnog i vrlo zgodnog muškarca.

Ako ste posljednje vrijeme pratili televizijske vijesti, možda ste primijetili zgodnog premijera Španjolske koji nam svojom pojavom itekako uljepša dan, ma koliko vijesti i ne bile lijepe.

Slobodno možemo reći da zbog ovog političara zaboravimo i na kanadskog premijera Justina Trudeaua, koji slovi kao jedan od najzgodnijih i najšarmantnijih čelnika država. Ne zaboravimo, Španjolci su vatren i strastven narod i to Pedra Sáncheza čini još privlačnijim.

Punog imena Pedro Sánchez Pérez-Castejón, rođen je 29. veljače 1972. u Madridu. Političku karijeru započeo je 2004. kao zastupnik gradskog vijeća u Madridu, a prije nego što je u lipnju 2018. izabran za premijera bio je glavni tajnik Španjolske socijalističke radničke stranke.

Od 2006. u braku je s Maríjom Begoñom Gómez Fernández te s njom ima dvije kćeri, Ainhou i Carlotu. Liniju održava trčanjem, a i visina od 190 centimetara, šarmantan osmijeh i prodoran pogled idu mu u prilog kod suprotnog spola.

Slažete li se s izborom? 15 najljepših muškaraca svih vremena Robert Redford Paul Newman Cary Grant +11 Steve McQueen

Melania Trump Ma, tko bi joj zamjerio! Šarmer na kojeg nije imuna ni Melania Trump

Pedro govori dva strana jezika, engleski i francuski, te je prvi premijer Španjolske s tečnim znanjem engleskoga jezika. Naime, do sredine sedamdesetih učenje stranih jezika nije bilo uobičajeno u španjolskim školama i bivši premijeri bili su poznati po tome da su im strani jezici bili veliki izazov. Pedro je ujedno i prvi premijer Španjolske koji je deklarirani ateist.

Vjerujemo da ćete se složiti da je Pedro Sánchez vrlo zgodan muškarac ili kako bi Španjolci rekli, a naučili smo to i iz sapunica - muy guapo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju