Pletene haljine midi i maksi kroja popularan su izbor u hladnijem dijelu godine. Zimogrozne ljubiteljice mode osobito vole modele s dolčevita ovratnikom koja štiti vrat od vjetra i niskih temperatura.

Galerija Pletene haljine s dolčevita ovratnikom najtopliji su izbor za kasnu jesen i zimu Bershka haljina, 29,99 eura Mango haljina, 49,99 eura +7 C&A haljine, 24,99 eura

Pletene haljine obično su iznimno rastezljive te se prilagođavaju ženskom tijelu bez obzira na konfekcijsku veličinu. Baš zato sjajno će izgledati na damama od XS do XXL veličine, ali će vam pružiti i prijeko potrebnu udobnost.

Na tržištu se mogu pronaći različiti modeli pletenih haljina koji se sjajno mogu kombinirati za dnevne i večernje prilike. Izvrsno će izgledati uz cipele i tenisice, a vrlo lako možete ih spariti za posao, odlazak na kavice i večernji izlazak.

Reserved haljina, 29,99 eura Reserved haljina, 29,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Pletene haljine midi i maksi kroja s dolčevita ovratnikom i dugim rukavima mnogi nazivaju i najtoplijim modelom koji se može pronaći u trgovinama.

Upravo smo takve modele potražili u hrvatskim trgovinama i na popularnim webshopovima. Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pronađite naš izbor 10 haljina za jesen i zimu koje se mogu pronaći po cijeni od 28 do 120 eura.

Next, Only haljina, 43 eura Next, Only haljina, 43 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Baloneri u raznim bojama: 20 novih modela za jesen (i bablje ljeto) Missguided, 23 EUR Mohito, 34,99 EUR Zara, 39,95 EUR +17 Bershka, 41,99 EUR

10 modela gležnjača u kojima će nam stopala ostati suha čak i dok pada kiša Gležnjače za kišu CCC gležnjače, 22,99 eura Zara gležnjače, 39,95 eura +7 Dorothy Perkins gležnjače, 36 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju