Nude modeli tenisica popularan su izbor obuće u toplijem dijelu godine. Oni se mogu sjajno iskombinirati za dnevne i večernje prilike.

Galerija Bež tenisice mogu vizualno produžiti noge i cijelu figuru Reserved tenisice, 25,99 eura Deichmann, Rieker tenisice, 79,99 eura +9 Pull&Bear tenisice, 22,99 eura

Obuća u boji kože vizualno produžuje noge i cijelu figuru. Da biste postigli ovaj efekt ne morate nositi samo cipele s visokom potpeticom – isti učinak ponudit će vam i tenisice.

Važno je odabrati model obuće u nijansi koja je što sličnija vašoj puti. Figura će biti još izduženija ako se odlučite za model tenisica sa skrivenom ili istaknutom platformom.

Reserved tenisice, 25,99 eura Reserved tenisice, 25,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na tržištu se mogu naći različite tenisice u boji kože – od jednostavnih platnenih modela koje su savršene za ljetne šetnje do kožnatih modela koje možete nositi čak i u večernji izlazak.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 12 modela tenisica u boji kože koje vizualno produžuju figuru, a koje se mogu naći po cijeni od 20 do 80 eura.

Bershka tenisice, 29,99 eura Bershka tenisice, 29,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Četiri modela hlača s kojima se bijela košulja najbolje slaže Crne hlače i bijela košulja Traperice i bijela košulja Kožnate hlače i bijela košulja +1 Alexa Chung redovito nosi kombinaciju kratkih hlača i bijele košulje

15 bluza za posao i svečanije prigode u kojima ćete uvijek izgledati elegantno Friends Like These bluza (Next), 39 eura H&M bluza, 19,99 eura C&A bluza, 17,99 eura +12 AD twenty bluza (Europa 92), 54,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju