Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović ne prestaje intrigirati javnost. Prije nekoliko dana stigla je u Zagreb na druženje s novinarima organizirano nakon što je najavila da u prodaju pušta karte i za peti koncert u glavnom gradu Hrvatske.

Galerija Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel +10 Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Balenciaga

Stvarno je nevjerojatno sve ovo što se dešava, ali ja sam jako ponosna i potrudit ću se da na svakom koncertu publika uživa i ode zadovoljna s mog koncerta, rekla je Aleksandra u intervjuu za IN magazin Nove TV.

Priznala je da je iznenađena interesom koji izaziva i prisjetila se kako je prije 15-ak godina sa školom došla na izlet u Zagreb, a danas u njemu puni pet Arena.

Već smo pisali o njezinim kombinacijama s nove turneje Od istoka do zapada u sklopu koje će u Zagrebu nastupati 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca, a danas smo istražili njezinu kolekciju torbi. Kao i mnoge žene, Aleksandra također obožava torbe, što se da naslutiti po tome kakve sve modele ima u svojoj garderobi.

Aleksandra Prijović s klasičnom Chanelovom torbom, modelom 11.12 Aleksandra Prijović s klasičnom Chanelovom torbom, modelom 11.12 (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Među njima je i jedan obožavani klasik s potpisom modne kuće Chanel. Njihov model 2.55 jedna je od najpoznatijih torbi svih vremena, a kada je Karl Lagerfeld došao u ovu modnu kuću 1983. godine odlučio ju je reinterpretirati.

Aleksandra Prijović nosi jednu od najpopularnijih torbi modne kuće Chanel Aleksandra Prijović nosi jednu od najpopularnijih torbi modne kuće Chanel (Foto: Chanel)

Tada je nastao model 11.12, klasična Chanelova torba na preklop koja je u njegovoj izvedbi dobila prepoznatljivu kopču s duplim slovom C i metalni lanac isprepleten s kožnatim detaljima. Upravo je model 11.12 u svoju kolekciju spremila i Aleksandra, a nosi je u raznim prigodama.

Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Celine Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Celine (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Na krštenju svog sina pojavila se s još jednim klasikom. Model Luggage modne kuće Celine već dugo je jedna od najpoželjnijih ručnih torbi, a Aleksandra je za sebe odabrala varijantu u svestranoj sivoj boji.

Celine Luggage Celine Luggage (Foto: Celine)

Kakva bi to bila kolekcija torbi jednog clutcha za svečane prigode Aleksandra se u javnosti pojavila s blještavim mini modelom Jimmyja Chooa ukrašenim efektnim kristalima i cirkonima, s prepoznatljivom kopčom u obliku kugle.

Zavirite u galeriju i razgledajte kakve još divne torbe nosi Aleksandra Prijović.

Torbica Cloud s potpisom Jimmyja Chooa Torbica Cloud s potpisom Jimmyja Chooa (Foto: Jimmy Choo)

Aleksandra Prijović s torbicom Jimmyja Chooa Aleksandra Prijović s torbicom Jimmyja Chooa (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Pogledajte impresivnu scensku garderobu Aleksandre Prijović o kojoj se priča Bajkerski top modne kuće Alexander McQueen Mini suknja s potpisom modne kuće Alexander McQueen Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu +14 Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu

Aleksandri Prijović tako dobro stoji elegantna kombinacija koju se uvijek isplati imati u ormaru Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović na druženju s novinarima Aleksandra Prijović na druženju s novinarima +2 Aleksandra Prijović na druženju s novinarima

Aleksandra Prijović na svom vjenčanju nosila je vjenčanicu princeza-kroja stvorenu za dive Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 9 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 7 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 4 +11 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju