Rutina njege kože i šminkanja danas je mnogima nezaobilazan dio svakodnevnice, a rijetki su oni koji rade česte promjene kada su u pitanju proizvodi koje stavljaju na lice. Jednom kada nam nešto odgovara, volimo se držati provjerene formule.

Galerija Među najguglanijim proizvodima je i jedan tuš za oči The Ordinary Squalane Cleanser, 54,30 kn NYX Professional Makeup Epic Ink Eye Liner, 79,90 kn +7 Maybelline Fit Me Concealer, 39,90 kn

No to, naravno, ne znači da ne postanemo znatiželjni kada se netko u našoj blizini počne zaklinjati u učinkovitost nekog proizvoda. Ili da ne poželimo highlighter s kojim neka slučajna prolaznica izgleda poput modela.

Potraga za idealnom maskarom ponekad traje i traje Od 28,90 do 89,90 kn: Omiljene maskare koje ni u 2021. neće imati konkurenciju

U zimskim mjesecima koža traži posebnu njegu Prekrivaju, štite, hrane: 10 tekućih pudera idealnih za zimske mjesece

Imati svoju rutinu koja je učinkovita je sjajno, međutim nitko nam ne brani da razmišljamo o dodavanju novih proizvoda u svoje kozmetičke torbice.

Ako ste među onima koji vole istraživati i zavirivati u tuđe favorite iz beauty svijeta, bit će vam zanimljivo da su stručnjaci sa stranice money.co.uk sastavili Indeks ljepote za 2021. godinu kako bi otkrili koji su se beauty proizvodi dosad najviše pretraživali u novoj godini.

Osim što hrane kožu, mlijeka za tijelo i fino mirišu Deset mazalica za tijelo koje žene vole zbog predivnog mirisa

S popisa od 6500 proizvoda izdvojili su najguglanije. Ugodno će vas iznenaditi činjenica da se na popisu nalaze i proizvodi koji nisu preskupi.

Mi smo u fotogaleriji izdvojili njih deset s popisa koji rado koriste i žene u Hrvatskoj. Možda se među njima krije novi favorit u vašoj kozmetičkoj torbici.

NYX Professional Makeup Epic Ink Eye Liner, 79,90 kn NYX Professional Makeup Epic Ink Eye Liner, 79,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju