Jeste li dosad uspjeli pronaći najbolju maskaru za sebe? Ponuda ovog nezaobilaznog dijela svake kozmetičke torbicu uistinu je široka, ali nekad potraga za onom idealnom traje i traje...

Jer, kao i kosa na našoj glavi, i trepavice se razlikuju po teksturi, boji, duljini, gustoći... i ne postoji jedna maskara koja će odgovarati baš svima. Tako neka maskara vašoj prijateljici može savršeno odgovarati, dok će vama biti potpuna katastrofa.

Slika nije dostupna Hvaljene maskare s uvijenom četkicom koje tako dobro podižu trepavice

Slika nije dostupna Izdržat će cijeli dan: 12 vodootpornih maskara koje dobivaju visoke ocjene

Prilikom odabira maskare dobro je za početak znati što želite s njom postići - veći volumen, uvijenost, izgled umjetnih trepavica...

Korisni mogu biti i savjeti drugih žena, a ako maskara koja vam se pokaže idealnom, istovremeno bude i povoljna - sreći nema kraja.

Neke maskare, koje su pristupačne cijenom, već godinama imaju svoje mjesto na listama favorita, a čini se da se stvari neće previše mijenjati ni u 2021. godini. U našoj galeriji zato smo izdvojili deset upravo takvih, povoljnih maskara koje žene nastavljaju voljeti i u novoj godini kao primjerke koji po mišljenju mnogih predstavljaju savršen omjer cijene i kvalitete.

Možda se među njima krije i vaš novi (stari) favorit.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju