Jeste li dosad uspjeli pronaći najbolju maskaru za sebe? Ponuda ovog nezaobilaznog dijela svake kozmetičke torbicu uistinu je široka, ali nekad potraga za onom idealnom traje i traje...

Galerija

Jer, kao i kosa na našoj glavi, i trepavice se razlikuju po teksturi, boji, duljini, gustoći... i ne postoji jedna maskara koja će odgovarati baš svima. Tako neka maskara vašoj prijateljici može savršeno odgovarati, dok će vama biti potpuna katastrofa.

Prilikom odabira maskare dobro je za početak znati što želite s njom postići - veći volumen, uvijenost, izgled umjetnih trepavica...

Korisni mogu biti i savjeti drugih žena, a ako maskara koja vam se pokaže idealnom, istovremeno bude i povoljna - sreći nema kraja.

Neke maskare, koje su pristupačne cijenom, već godinama imaju svoje mjesto na listama favorita, a čini se da se stvari neće previše mijenjati ni u 2021. godini. U našoj galeriji zato smo izdvojili deset upravo takvih, povoljnih maskara koje žene nastavljaju voljeti i u novoj godini kao primjerke koji po mišljenju mnogih predstavljaju savršen omjer cijene i kvalitete.

Možda se među njima krije i vaš novi (stari) favorit.