Svjetske zvijezde ponovno u Sprandijevoj kampanji ZASTANI NA TREN!

Galerija PR PR PR +1 PR

Amber Valleta, Finn Wolfhard i Kyle MacLachlan ovaj put se susreću na teniskom terenu, gdje slave aktivnu rekreaciju.

PR PR Foto: PR


U skladu sa sloganom kampanje ZASTANI NA TREN, odsada možeš brinuti o sebi uz marku Sprandi!
Solo igra, u paru ili možda oboje pomalo? Pridruži se svojim omiljenim zvijezdama i zaigraj meč u dobrom društvu. Lica Sprandijeve najnovije kampanje su Finn Wolfhard, idol Generacije Z iz Stranger Things-a, Kyle MacLachlan, holivudska zvijezda poznata po svojoj legendarnoj ulozi u Twin Peaks-u, te Amber Valletta, supermodel iz devedesetih koji se sada bavi ekološkim aktivizmom.


Zvijezde su nam već poznate iz Sprandijeve kampanje za proljeće/ljeto, u kojoj su slavile blaženo opuštanje i brigu o sebi pokraj kalifornijskog bazena. Ovaj put se premještamo na teniski teren, gdje su zvijezde prihvatile sportski izazov. Kretanje na otvorenom, aktivni odmor i savjesna briga o sebi postali su glavna tema jesensko-zimske kampanje ZASTANI NA TREN.

PR PR Foto: PR


Nova kolekcija kreirana je da prati trenutke aktivnog odmora, ali i opuštanja. Obuci mekane trenirke, udobne sportske tenisice i upotpuni svoj sportski outfit praktičnim modnim dodacima. Bilo da si na teniskom terenu ili izvan njega, duboko udahni i pruži si maksimalnu udobnost.
Obuća i modni dodaci marke Sprandi dostupni su u svim CCC trgovinama i na ccc.eu, odjeću potražite na ccc.eu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju