Iz sezone u sezonu, u ponudi modnih brendova pojavljuju se modeli obuće koji izazivaju podijeljena mišljenja među ženama. Često je to obuća koja vizualno izgleda fantastično, ali baš i nije najpraktičnija.

Galerija Natikače s visokom potpeticom u street style izdanju s Londonskog tjedna mode Street style kombinacija s Milanskog tjedna mode Natikače s visokom potpeticom jedan su od modela obuće koji je podijelio žene +3 Ljepotica iz Zagreba u street style izdanju s efektnim natikačama

Toj kategoriji, po mišljenju mnogih dama, pripadaju i natikače s visokom potpeticom. I dok varijante sa zatvorenim vrhom nisu problematične, modeli s otvorenim prstima pokazali su se kao problematični za nošenje.

Natikače s visokom potpeticom u street style izdanju s Londonskog tjedna mode Natikače s visokom potpeticom u street style izdanju s Londonskog tjedna mode (Foto: Profimedia)

Vrlo lako skliznu s noge, a kada je potpetica natikača jako visoka potrebna je stvarno impresivna doza spretnosti za njihovo nošenje.

Odmah treba napomenuti kako ovakav tip obuće definitivno nije nešto u čemu ćete krenuti u dužu šetnju gradom pa je zapravo kao stvoren za neke posebnije prigode u kojima ćete uglavnom sjediti, a vaše noge pritom izgledati mrak zahvaljujući efektnim natikačama.

Street style kombinacija s Milanskog tjedna mode Street style kombinacija s Milanskog tjedna mode (Foto: Profimedia)

Osim na tjednima mode u kombinacijama inozemnih influenserica, sve češće ih viđamo i na zagrebačkoj špici. U svoje izdanje uvrstila ih je i jedna ljepotica koja bi s ovom kombinacijom bez problema mogla prošetati i ulicama modnih prijestolnica poput New Yorka, Pariza, Milana i Londona.

Ljepotica iz Zagreba u street style izdanju s efektnim natikačama Ljepotica iz Zagreba u street style izdanju s efektnim natikačama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mlada dama uz njih je odjenula i poderane traperice, omiljen ljetni model najpopularnijih ženskih hlača, te bijeli top asimetričnog kroja u stilu bijele košulje. Kombinaciju je zaokružila malom torbicom u tamnoj nijansi zelene boje i upečatljivim sunčanim naočalama s bijelim okvirom.

Street style izdanje iz centra Zagreba Street style izdanje iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kontroverzne "izvrnute" traperice u odličnom izdanju sa zagrebačke špice Unravel Project, jesen/zima 2019. Unravel Project, proljeće/ljeto 2020. Zara, 39,95 EUR +4 Stražnja strana Zarinih izvrnutih traperica

30 zagrebačkih street style izdanja u kojima vladaju traperice Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 1 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 4 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 10 +23 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju