Možda biste pomislili da su najprodavaniji artikli britanskog modnog brenda Topshop trendi proljetne haljine, štikle ili možda majice s printevima, ali Topshop zapravo najbrže prodaje jedan sasvim drugi odjevni komad

Popularni britanski modni brend Topshop je omiljena šoping destinacija djevojkama i ženama diljem svijeta, a ljubiteljicama ovog odjevnog lanca, trgovina u Hrvatskoj dostupan je preko Topshop internet trgovine.

A koliko je Topshop popularan govori i činjenica da se njihov najtraženiji odjevni artikl proda svakih 10 sekundi diljem svijeta. O kojem komadu je riječ? Trapericama.

'Među najprodavanijim modelima Topshop traperica su Baxter, Joni i Leigh'

Naime, na predstavljanju Topshop traper kolekcije za proljeće/ljeto 2017. otkriveno je da se žene jednostavno ne mogu zasititi njihovih traperice koje su bazični komad u garderobama žena diljem svijeta. Skinny traperice i dalje su najpopularnije, ali sve su traženiji i klasični modeli traperica izrađeni od težeg trapera. Među najprodavanijim modelima traperica su Baxter, Joni i Leigh.

Mnoge Topshop traperice odlikuje izuzetna udobnost jer većina sadrži rastezljivi elastin, a neke traperice poput modela Leigh toliko su mekane da pružaju osjećaj druge kože. Žene mogu birati između modela s niskim i visokim strukom čime se također zadovoljavaju ukusi i potrebe širokog kruga kupaca. Ne propustite pogledati i najtraženiju H&M haljinu ove sezone.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju