Svaki horoskopski znak ima značajku u kojoj prednjači pred drugim znakovima, a kada je u pitanju šarm mnogi će se složiti da vage u toj kategoriji nemaju konkurenciju.

Galerija

 

Zašto vagama mnogi tepaju da su najveći šarmeri? Horoskopske vage sklone su gravitiranju prema ljudima s kojima dijele način razmišljanja i interese tako da im nikad ne nedostaje tema za razgovor.

U tom razgovoru vage su tople, otvorena uma, pažljivo slušaju... Imaju sposobnost da se osoba s kojom razgovaraju osjeća kao jedina u prostoriji. Redovito zadobiju povjerenje svih koji ih okružuju.

Osim što su šarmante, vage su i lijepe. Vagama naime vlada planet Venera koji simbolizira ljubav, strast i sve lijepo, tako da je ljepota logičan slijed događanja kada su u pitanju šarmantne vage.

Ankete

(8782) Jesu li vage najšarmantniji horoskopski znak?

rezultati povratak glasova2833
rezultati

Ne kaže se bezveze da ljepota dolazi iznutra, pa su vage još ljepše i šarmantnije zbog činjenice da drže do traidcionalnih vrijednosti, brinu za svoje bližnje, iskreno vole...

U svakom slučaju - kada se spominje šarm, spominju se i vage, a mi smo u galeriji izdvojili i slavne muške vage koje idu u prilog tvrdnji da se radi o najšarmantnijem znaku.

Will Smith
Will Smith (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju