Toplo vrijeme mami nas da izađemo iz kuće i provodimo što više vremena u prirodi, a što kažete na piknik u prirodi? Možete ga prirediti i u vlastitom dvorištu ili vrtu, a mi vam donosimo ideju kako ga prirediti na najšarmantniji način.

Galerija Piknik u dvorištu - 6 Piknik u dvorištu - 5 Piknik u dvorištu - 1 +7 Ideja za dekoriranje piknika u dvorištu ili vrtu  

Žive, vesele boje odličan su izbor za uređenje piknika na kojem ćete uživati s prijateljicama ili drugim dragim osobama. Odlučiti se možete i za uvijek šarmantan i nježan cvjetni motiv, a nećete pretjerati ako njime budu ukrašeni jastučići, posuđe, čaše, pa i neke druge sitnice za dekoriranje.

Toplo vrijeme mami nas da izađemo iz kuće i provodimo što više vremena u prirodi, a što kažete na piknik u prirodi?

Na pikniku priređenom u nekom divnom vrtu (u fotogaleriji) dominiraju ruže, a vi možete izabrati vama najdraži cvijet. Još su samo potrebni dekica, osvježavajuće piće, sendviči i toplina sunca i sve je spremno za piknik iz snova.

Mali balkon Kutak za uživanciju: 10 ideja za uređenje balkončića poput bombončića

Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje - 14 15 ideja kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje

Inspiraciju za najšarmantniji piknik u dvorištu ili vrtu koji "zove" na druženje s prijateljicama pronađite u fotogaleriji.

Piknik u dvorištu - 10 Ideja za dekoriranje piknika u dvorištu ili vrtu (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju