Proljeće nam je stiglo, a to znači da ćemo sve više vremena početi provoditi vani. I najmanji balkon bit će dovoljan da dan započnete na zraku, uz prvu kavicu, a lako ga možete pretvoriti u kutak za uživanciju u svakom slobodnom trenutku.

Galerija Ideje za uređenje malog balkona - 1 Ideje za uređenje malog balkona - 3 Ideje za uređenje malog balkona - 4 +7 Ideje za uređenje malog balkona  

Sada kada je došlo proljeće, dok hodamo gradom, ulicom, pogled će nam lako "ukrasti" lijepo uređeni balkon, a možda ćemo i maštati kako bi na njemu bilo ispijati prvu jutarnju kavicu ili provoditi sve toplije večeri.

I najmanji balkon lako možete pretvoriti u kutak za uživanciju u svakom slobodnom trenutku

Da biste stvorili kutak za uživanje na otvorenom, dovoljan će biti i mali balkončić – kvadrati u ovom slučaju nikako nisu presudni. Uredite ga s malim stolićem, jednom, dvije stolice, dodajte stolnjak u veselim, proljetnim bojama, jastuke za stolce, cvijeća i začinskog bilja u teglicama i vaš balkončić sladak kao bombončić spreman je za korištenje.

Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje - 14 15 ideja kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje

Balkon pun cvijeća Izaberite idealno cvijeće: 12 balkonskih ljepotica koje (ne) vole sunce

Ideje za uređenje malog balkona na kojem ćete željeti provoditi svaki slobodan trenutak pronađite u fotogaleriji.

Ideje za uređenje malog balkona - 9 Da biste stvorili kutak za uživanje na otvorenom, dovoljan će biti i mali balkončić (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju