Fooling Around by Fuliranje drugu godinu zaredom donosi čaroliju adventa na Oleander terasu u centar Zagreba na kojoj će svi posjetitelji imati prilike uživati u bogatom i zabavnom programu upotpunjenim ukusnim zalogajima i toplim koktelima.
U ponudi se svakako ističe Esplanadina kućica s kreativnom kolekcijom jela chefice Ane Grgić Tomić – od toplih gnuda s bučom preko prženih repova crvenih kozica u kadaifu s kimchijem i kremom od batata do hrskavih kroketa s bakalarom i sušenim rajčicama.
Desert na Esplanadinoj kućici na Adventu (Foto: Lili Basic / PR)
Glavna Esplanadina slastičarka Mirjana Špoljar ovoga puta ljubiteljima slatkog priprema aromatičnu kremu creme brulee s hrskavim crumbleom od speculasa i topli puding od kruha i maslaca s lješnjacima i čokoladom koji se servira uz kremu od vanilije.
Ovdje ćete moći pronaći i vruće napitke poput džina s dodatkom đumbira i meda, božićnog punča s okusom cimeta i ruma te intrigantnog šumskog koktela s dodatkom bundeve, kestena i vrganja potpisuje poznati koktel majstor Vjenceslav Madić Kishoni.
Kissing point Esplanade Foto: Arhiva hotela Esplanade
Povrh svega, u neposrednoj blizini ispred ulaza u hotel Esplanade niknuo je i presladak kutak za poljubac s partnerom. Kissing point Esplanade izgleda poput prepolovljene božićne kuglice sastavljene od stotina treperavih lampica.
Veselje! Advent u zagrebačkom zoo vrtu inspiriran bajkama Ivane Brlić-Mažuranić +4
Još malo! Ne propustite tradicionalno paljenje lampica na Zrinjevcu
+12
Ne samo da će se ovog Adventa ovdje izmjenjivati mnogobrojne puse već će se zasigurno snimati i divne fotografije za dugo sjećanje (i društvene mreže).
Kako Fuliranje u Esplanadi izgleda iz zraka (Foto: Sandro Sklepić / PR)