Nakon nekoliko mjeseci pregovora, ekipa serije “Prijatelji” napokon je postigla dogovor s konglomeratom WarnerMedia.

Galerija

Hollywood Reporter prenosi kako su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer te autori serije David Crane i Marta Kauffman napokon pristali na snimanje specijala koji će se emitirati na novoj streaming platformi HBO Max u vlasništvu kompanije WarnerMedia.

Svaki član glumačke šestorke za specijal bi trebao dobiti između 2,5 i 3 milijuna dolara. Potvrđeno je i da će se specijal snimati na originalnom setu serije u studiju Warner Bros. u Burbanku, a trebao bi biti emitiran u svibnju.

Ovo su za sada jedini poznati detalji, a sadržaj specijala još uvijek je tajna. Glumci i autori godinama su se odlučno protivili ideji oživljavanja likova u originalnom formatu serije. Prilikom gostovanja u showu Ellen DeGeneres krajem listopada prošle godine, Jennifer Aniston opovrgnula je glasine o "rebootu" serije, ali naglasila je da bi se željeli opet okupiti u nekom drugom formatu.

"Voljeli bismo da se nešto dogodi, ali ne znamo što bi se točno trebalo dogoditi. Tako da nešto pokušavamo. Radimo na nečemu", tajnovito je rekla Jennifer.

Vijest o ponovnom okupljanju kompletna glumačka šestorka potvrdila je na svojim službenim profilima na Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju