Nakon nekoliko mjeseci pregovora, ekipa serije “Prijatelji” napokon je postigla dogovor s konglomeratom WarnerMedia.

Hollywood Reporter prenosi kako su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer te autori serije David Crane i Marta Kauffman napokon pristali na snimanje specijala koji će se emitirati na novoj streaming platformi HBO Max u vlasništvu kompanije WarnerMedia.

Slika nije dostupna "Prijatelji": Šest ljubavnih trokuta zbog kojih nismo propuštali ni jednu epizodu serije

Slika nije dostupna Dobri duh "Prijatelja": Pet životnih lekcija koje smo naučili od Phoebe Buffay

Svaki član glumačke šestorke za specijal bi trebao dobiti između 2,5 i 3 milijuna dolara. Potvrđeno je i da će se specijal snimati na originalnom setu serije u studiju Warner Bros. u Burbanku, a trebao bi biti emitiran u svibnju.

Ovo su za sada jedini poznati detalji, a sadržaj specijala još uvijek je tajna. Glumci i autori godinama su se odlučno protivili ideji oživljavanja likova u originalnom formatu serije. Prilikom gostovanja u showu Ellen DeGeneres krajem listopada prošle godine, Jennifer Aniston opovrgnula je glasine o "rebootu" serije, ali naglasila je da bi se željeli opet okupiti u nekom drugom formatu.

Slika nije dostupna "Prijatelji": 10 pitanja na koja će znati odgovoriti samo najveći fanovi serije

Avanture nezaboravne šestorke trajale su 10 sezona "Prijatelji": Koji bi lik iz kultne serije bio vaš najbolji prijatelj?

"Voljeli bismo da se nešto dogodi, ali ne znamo što bi se točno trebalo dogoditi. Tako da nešto pokušavamo. Radimo na nečemu", tajnovito je rekla Jennifer.

Vijest o ponovnom okupljanju kompletna glumačka šestorka potvrdila je na svojim službenim profilima na Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju