Na Valentinovo 2020. godine u kina bi trebao stići treći nastavak filma o omiljenoj plavuši Elle Woods.

Da se snima treći nastavak filma Plavuša s Harvarda potvrdila je i glavna glumica, Reese Witherspoon.

Prva dva filma o Elle Woods obilježila su 2000-e godine. Kada je 2001. objavljen prvi film gledatelji su se zaljubili u Reese Witherspoon kao Elle Woods, a Plavuša s Harvarda je na kino blagajnama zaradila više od 141 milijun dolara.

Kadar iz filma Zgodna žena Pet ženskih filmova iz 90-ih koje uvijek iznova volimo pogledati

Slika nije dostupna "Plavuša s Harvarda": 10 poučnih lekcija nepokolebljive Elle Woods

Dobri rezultati doveli su i do snimanja nastavka, a budući da je mnogima ovo jedna od omiljenih komedija, nije čudo da su fanovi s nestrpljenjem očekivali novi nastavak.

Želja im se ispunila i nakon 15 godina Elle Woods se vraća na velike ekrane.

Film "Rocketman": Film o životu Eltona Johna koji su dodatno oživjeli glam kostimi

Da će se snimati Plavuša s Harvarda 3 Reese Witherspoon je dala naslutiti još u lipnju prošle godine kada se na Instagramu objavila u ružičastom bikiniju i napisala "Istina je... Plavuša s Harvarda 3".

Na nedavnoj premijeri druge sezone serije Male laži Witherspoon je odgovarajući na pitanja o detaljima trećeg nastavka filma o omiljenoj plavuši rekla da scenarij imaju, ali da još nisu snimali. Dodala je i kako je Elle omiljeni lik za koji samo želite da krene na herojsko putovanje kao u prvom filmu te da se sjajno zabavlja radeći na tome.

Na trećem nastavku radit će i scenaristice Kirsten "Kiwi" Smith i Karen McCullah koje su radile i na prvom dijelu, a vraćaju se i producenti Marc Platt i Adam Siegel. Dio producentskog tima bit će i Witherspoon, a još nije poznato imena redatelja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju