Na samoj obali rijeke Jablanice u gradu Valjevu u Srbiji nalazi se jedno mjesto kao iz mašte, a u svom domu uredila ga je Nataša Veselinović. Sve što vidite na njezinoj bajkovitoj ružičastoj terasi Natašinih je ruku djelu, odnosno restauracija starog u novo.

Galerija Nataša Veselinović iz Valjeva uredila je svoju ružičastu terasu iz mašte - 10 Nataša Veselinović iz Valjeva uredila je svoju ružičastu terasu iz mašte - 14 Nataša Veselinović iz Valjeva uredila je svoju ružičastu terasu iz mašte - 13 +13 Natašinu bajkovitu terasu i mladenci izabiru za fotografiranje

Nataša Veselinović godinama je maštala kako je da svoj dom uredi kao iz bajke, a uz mnogo truda i vlastitog zalaganja u tome je i uspjela. Svoje mjesto iz mašte pretvorila je u stvarnost i sada uživa u svojoj bajkovito uređenoj terasi, a i njezina kuća uređena je u istom takvom maštovitom i romantičnom retro stilu.

Nataša Veselinović iz Valjeva uredila je svoju ružičastu terasu iz mašte - 14 Natašina terasa puna je detalja, cvijeća, raznih figurica, vaza, slika... (Foto: Privatne fotografije)

Natašina kuća nalazi se na samoj obali rijeke Jablanice u Srbiji i savršeno je mjesto za fotografiranje najljepših trenutaka pa je tako i mladenci izabiru za fotografiranje, a u njoj mogu provesti i prvu bračnu noć - Nataša svoju kuću opisuje kao idealno mjesto za početak zajedničkog života.

Nataša Veselinović iz Valjeva uredila je svoju ružičastu terasu iz mašte - 6 Nataša Veselinović iz Valjeva uredila je svoju ružičastu terasu iz mašte (Foto: Privatne fotografije)

Njezina prostrana ružičasta terasa zaista je san snova veličine 22 kvadratna metra, uređena u pastelnim bojama, kao i cijela kuća. Puna je detalja, cvijeća, raznih figurica, vaza, slika, stolnjaka, a na njoj se nalazi i nekoliko garnitura za sjedenje.

Nataša Veselinović iz Valjeva uredila je svoju ružičastu terasu iz mašte - 4 Nataša Veselinović iz Valjeva uredila je svoju ružičastu terasu iz mašte (Foto: Privatne fotografije)

Koji je to stil uređenja, ne bih vam precizno znala reći. Nazvat ću ga moj stil jer ima svega i svačega. Svi moji prijatelji rado posjećuju moju terasu i uz kavu, kolače, domaće sokove, uživaju. Oduševljeni su, kaže Nataša koja svoju terasu ljeti maksimalno koristi, a zimi je zatvara i pretvara u zimski vrt.

S najljepšom okućnicom u Čabru: Uđite u kuću bake Mici koja izgleda kao iz slikovnice Kuća 85-godišnje bake Mici iz Čabra izgleda kao iz slikovnice - 13 Kuća 85-godišnje bake Mici iz Čabra izgleda kao iz slikovnice - 8 Kuća 85-godišnje bake Mici iz Čabra izgleda kao iz slikovnice - 3 +16 Kuća 85-godišnje bake Mici iz Čabra izgleda kao iz slikovnice - 2

Kupaonica Gabrijele iz Siska s terrazzo pločicama i crnim radijatorom mnoge je oduševila Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 6 Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 2 Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 3 +4 Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 8

Volim uređenje prostora. Napominjem da sve što vidite na fotografijama je mojih ruku djelo, odnosno restauracija starog u novo. Šaljem poruku svima da ne odustaju od svojih snova i da maštaju. Lijepi pozdrav sa staza mog djetinjstva, obale rijeke Jablanice i naselja Ostrvo, poručuje Nataša Veselinović iz Valjeva.

Nataša Veselinović iz Valjeva uredila je svoju ružičastu terasu iz mašte - 3 I Natašina kuća uređena je u maštovitom i romantičnom retro stilu (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju