Kada je u pitanju potraga za idealnim rješenjem koje u svakoj modnoj kombinaciji s naglaskom na hlačama noge čini vizualno izduženima stilisti su otkrili čarobnu formulu. Ona glasi 1/3:2/3 i označava omjer gornjeg dijela tijela u odnosu na donji dio, točnije noge. Jednostavnom trikom laskaju i najnoviji modeli hlača iz proljetnih kolekcija čiji je adut kroj visokog struka

Gotovo da nema poznate dame koja se u svojim dnevnim stajlinzima ne pridržava pravila za vizualno izdužene noge. Ono je vrlo jednostavno i sastoji se od kombinacije hlača visokog struka i vesti, košulja ili bluza kraće dužine ili jednostavno ležerno uvučenih u hlače.

Na ovaj način stilisti otkrivaju čarobnu formulu 1/3:2/3 kojom je najlakše svojoj figuri dodati željene centimetre pa čak i onda kada stajling nije podržan visokim potpeticama.

Dužina gornjih odjevnih komada nikada ne bi trebala prelaziti razinu struka, a ukoliko i prelazi ostatak se jednostavno može ugurati u hlače.
Na ruku takvom željenom izgledu u kojemu dominiraju dugačke noge idu i trendi krojevi hlača visokog struka. Takvi obujam struka minimaliziraju, a u prvi plan stavljaju bokove i dodaju centimetre dužini noge.

Po uzoru na poznate zvijezde izdvojili smo 5 inspiracija za stajlinge u kojima je čarobna formula 1:2 izvrsno primijenjena te modele hlača koji olakšavaju postizanje željenog izgleda.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju