Za slatke božićne stvari mjesta se može naći i u kupaonici, a proizvođači se zaista svega dosjete, pa su tako osmislili i predmet s kojim ćete moći kamuflirati rolu toaletnog papira koja vam stoji u kupaonici. Ne samo da se rola neće vidjeti, nego ćete imati i preslatki ukras, baš prigodan za božićno razdoblje.

Galerija Navlaka za rolu toaletnog papira s likom pingvina - 2 Navlaka za rolu toaletnog papira s likom pingvina - 1 Navlaka za rolu toaletnog papira s likom Djeda Božićnjaka - 2 +2 Next, sedam eura (oko 52 kune)

Praktična i zgodna navlaka od tkanine dizajnirana u obliku male košarice dolazi u dvije verzije, s likom Djeda Božićnjaka i likom pingvina.

Navlaka za rolu toaletnog papira s likom pingvina - 1 Navlaka za rolu toaletnog papira s likom pingvina (Foto: www.nextdirect.com)

Navlaka s likom Djeda Božićnjaka ima bradu od umjetnog krzna, pompon koji glumi nos i kapu s velikim pomponom, dok pingvin ima crveno-bijeli šal. Navlaka je velika dovoljno da paše na većinu rola toaletnog papira standardne veličine.

I dvorište je bajka! Uđite u tako lijepo uređenu kuću medicinske sestre iz okolice Ludbrega Prelijepo božićno uređenje kuće Marije Ričko iz okolice Ludbrega - 12 Prelijepo božićno uređenje kuće Marije Ričko iz okolice Ludbrega - 9 Prelijepo božićno uređenje kuće Marije Ričko iz okolice Ludbrega - 7 +22 Prelijepo božićno uređenje kuće Marije Ričko iz okolice Ludbrega - 5

Djedica ili pingvin bit će baš lijep dodatak kupaonici u zimsko vrijeme, a toliko su slatki da ih možda poželite koristiti cijele godine. Ma, pravi slatkiši zbog kojih ćemo i na toalet ići s veseljem.

Navlaka se može kupiti u online trgovini Next po cijeni od sedam eura (oko 52 kune).

Navlaka za rolu toaletnog papira s likom Djeda Božićnjaka - 2 Navlaka za rolu toaletnog papira s likom Djeda Božićnjaka (Foto: www.nextdirect.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju