Osvojili su nas svojom slatkoćom i ulogama zbog kojih su krali svjetla reflektora čak i najvećim svjetskim zvijezdama. Neki su nastavili glumačku karijeru, a neki su se odlučili slijediti neke nove puteve.

Galerija

Kako god, dečki su odrasli, a mi smo provjerili kako danas izgleda deset dječjih glumaca koji su davnih dana osvojili naša srca. Neke bismo prepoznali bez problema, dok neke ne bismo nikad.

Ovaj popis, naravno, ne može proći bez Macaulaya Culkina, kao što nijedan Božić ne može proći bez njegova najpoznatijeg filma "Sam u kući".

Tu su i Karate kid i Ben, sin Rossa Gellera u popularnoj seriji Prijatelji.

Na popisu se našlo mjesta i za preslatkog klinca iz fima "Jerry Maguire". Jonathan Lipnicki danas se bavi borilačkim vještinama, ali nije odustao ni od glumačke karijere.

Na slatkog dječaka iz filma "Zapravo ljubav", glumca Thomasa Brodieja-Sangstera, mogli ste naletjeti u popularnoj mini seriji "Damin gambit".

Zavirite u našui galeriju i pogledajte kako danas izgledaju ovi, ali i drugi dječji glumci koje smo gledali (i još uvijek ih gledamo) na malim i velikim ekranima.

Thomas Brodie-Sangster
Odrastao je i Thomas Brodie-Sangster iz filma Zapravo ljubav (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju