Njihove postere lijepile smo po zidovima kad smo bile klinke, bili su naše prve ljubavi i sanjarenja, bez njih nezaboravne osamdesete godine ne bi bile to što su bile.

Galerija Kako danas izgledaju rock zavodnici iz 1980-ih? - 13 Kako danas izgledaju rock zavodnici iz 1980-ih? - 4 Kako danas izgledaju rock zavodnici iz 1980-ih? - 18 +16 Joey Tempest (Europe) danas  

Osamdesetih godina prošlog stoljeća cvao je glam metal i hard rock, nosile su se bujne natapirane frizure, obilje zveckajućeg nakita, što uže hlače, to bolje, crnom olovkom oko očiju uljepšavali su se i muškarci, na nekima je bio primjetan i ruž, sve je bilo nekako pretjerano i kičasto, ali baš zato nezaboravno i neponovljivo.

Rock-idola u osamdesetima bilo je više nego ikada, mnogi od njih postali su seks-simboli i "predmet želja" obožavateljica diljem svijeta.

Procvali su tada bendovi poput Bon Jovija, Aerosmitha, Skid Rowa, Mötley Crüea, Europe, bili su mladi i divlji, karizmatični, žene su ludjele za njima i cijeli je svijet bio njihov...

Malo nas je uhvatila nostalgija pa smo se prisjetili velikih rock-zavodnika iz 80-ih te pronašli njihove stare i fotografije iz današnjih dana. Promijenili su se, to je prirodno, neki stare dobro, neki malo manje dobro, ali svi oni i dalje su aktivni u svijetu glazbe i poručuju – ne damo se!

Jon Bon Jovi nekad i sad - 3 30 godina poslije: Dokaz da je Jon Bon Jovi i dalje najprivlačniji osmijeh rocka

Kako danas izgleda Amanda Carrington iz serije \'Dinastija\'? - 9 Amanda Carrington iz "Dinastije": Kako danas izgleda kći srpske princeze?

Koliko su se seks-simboli čije smo postere kao klinke lijepile po zidovima, a kasete preslušavale dok se nisu izlizale, promijenili u ovih 30 i više godina, pogledajte u fotogaleriji.

Kako danas izgledaju rock zavodnici iz 1980-ih? - 17 Billy Idol danas (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images, Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju