Nakon osam audicijskih emisija i četiri polufinalne, ove ćemo nedjelje saznati koji će kandidat najviše oduševiti gledatelje i ponijeti titulu pobjednika Supertalenta, showa koji nas zabavlja već devetu sezonu.

Galerija Kombinacija Maje Šuput za finale Supertalenta Kombinacija Maje Šuput za finale Supertalenta - 4 Kombinacija Maje Šuput za finale Supertalenta - 3 +11 Kombinacija Maje Šuput za finale Supertalenta

Jedva čekamo vidjeti atraktivne točke koje su pripremili finalisti, a jednako smo tako uzbuđeni zbog najnovije odjevne kombinacije Maje Šuput koja svake nedjelje oblači kostime dostojne velikih svjetskih pozornica i crvenog tepiha.

Sve njezine kombinacije za Supertalent priprema stilist Marko Grubnić, a Maja je nekoliko puta napomenula kako do samoga kraja ne zna što će nositi.

Ove se nedjelje Marko Grubnić posebno potrudio i pripremio baš glamuroznu odjevnu kombinaciju koja je dostojna finala.

Kombinacija Maje Šuput za finale Supertalenta - 5 Kombinacija Maje Šuput za finale Supertalenta (Foto: Instagram@Maja Šuput)

U velikoj završnici showa pjevačica i članica žirija zasjala je u takozvanoj hot pink nijansi ružičaste koja je vrlo popularna ove godine. Mini haljina u prvi je plan stavila njezine noge, a posebno je efektan grandiozni plašt od tila koji je kombinaciju učinio još glamuroznijom.

Točka na i kombinacije za veliko finale je zlatna kruna u kojoj pjevačica izgleda poput kraljice.

Majine frizure posebne su umjetničke kreacije, a ovoga se puta odlučila na sitne kovrče koje izgledaju kao da je rasplela pletenice.

Poput moderne princeze: Maja Šuput u glamuroznoj haljini dostojnoj dvorskog bala Maja Šuput u Barbie izdanju - 2 Maja Šuput u Barbie izdanju - 5 Maja Šuput u Barbie izdanju - 4 +1 Maja Šuput u Barbie izdanju - 3

Ogromna kosa, kristali, šljokice: Pet kostima Maje Šuput iz Supertalenta dostojnih i Met Gale Glamurozni, uzbudljivi i unikatni kostimi Maje Šuput zvijezda su za sebe showa Supertalent U prvoj epizodi Supertalenta Maju Šuput vidjeli smo u roza kombinezonu koji je neobičan zbog toga što je sve u jednom komadu U drugoj emisiji Maja je nosila kombinezon s jednom nogavicom i jednim rukavom +2 U trećoj epizodi Maja je nosila haljinu u stilu sakoa i mega efektne čizme

Do sada smo imali priliku vidjeti zaista unikatne modne kombinacije. Od najduže kose u povijesti zabavnih emisija na Novoj TV, preko šljokica i perja, sve do nešto nježnijih kombinacija. Maja nas je svake nedjelje ostavljala bez teksta, a današnja je kombinacija kruna njezinih stajlinga, baš prikladna za veliko finale Supertalenta.

U galeriji na početku teksta pogledajte sve Majine kombinacije iz devete sezone Supertalenta. 

Kombinacija Maje Šuput za finale Supertalenta - 3 Kombinacija Maje Šuput za finale Supertalenta (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju