Sofia Vergara ljetuje u Europi sa suprugom Joeom Manganiellom, a kako se provode, glumica otkriva na fotografijama koje objavljuje na Instagramu. Fotografija koja uvjerljivo vodi po broju skupljenih lajkova jest ona na kojoj slavna ljepotica pozira u bijelim bikini-gaćicama i bijelom čipkastom crop topu.

Galerija Sofia Vergara Modeli bijelih crop-topova u trgovinama - 4 Modeli bijelih crop-topova u trgovinama - 1 +2 Topshop, 83 kn  

Do naše iduće stanice, napisala je Sofia Vergara uz fotografiju snimljenu na jahti blizu talijanskog grada Ravella. Izdanje putene ljepotice u bikiniju oduševilo je njezine obožavatelje koji su je obasuli pohvalama i komentirali:

Nevjerojatna ljepota.

Nema veće ljepotice od nje! Savršena!

Niski kroj bikini-gaćica naglasio je utegnuti trbuh 46-godišnje glumice, dok je bijeli crop top rezan ispod grudi dodatno istaknuo senzualnost prelijepe Kolumbijke. Nimalo ne čudi da je ta fotografija u manje od 24 sata skupila više od 287.000 lajkova.

Eva Longoria na plaži Bikini Eve Longorije koji slavi trud uložen u teretani

Bikini gaćice visokog struka iz trgovina 2019. - 1 Lana Jurčević: Bikini gaćice u kojima žene izgledaju izvrsno na plaži

Prije nekoliko dana Sofia je objavila i fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu modne kuće Dolce & Gabanna s trendi leopard-uzorkom. Možemo samo reći da prelijepa glumica i u tom kupaćem izgleda senzacionalno.

 

Nadahnuti ljetnim stajlingom Sofije Vergare, u trgovinama smo potražili modele bijelih crop topova, a što smo pronašli, saznajte klikom na fotogaleriju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju