Prigodnom svečanošću i tradicionalnim vatrometom u pulskoj Areni u subotu navečer svečano je otvoren 66. Pulski filmski festival na kojem se za Zlatne arene natječe osam hrvatskih filmova i šest iz hrvatske manjinske koprodukcije, a publika će u Areni idućih dana gledati i recentne europske naslove.

Galerija Lejla Filipović u Pulu je stigla sa suprugom Za premijeru filma General izabrala je elegantnu bijelu kombinaciju Lejla Filipović na otvorenju Filmskog festivala u Puli +1 Lejla Filipović u Pulu je stigla sa suprugom

Nakon ceremonije otvaranja prikazana je ratna drama General, s Goranom Višnjićem u naslovnoj ulozi, čija je premijera okupila brojna poznata lica, među kojima i glumce iz filma.

Jedan od njih je i Tarik Filipović koji je u Pulu stigao u pratnji supruge Lejle.

Lejla Filipović Lejla Filipović: "Vatrene" sandale s potpeticom u kojima noge definitivno ne bole

Lejla Filipović uvijek privlači poglede Lejla Filipović: Prekrasna šumska vila u odvažnoj haljini od 217 kuna

Lijepa Lejla igrala je na sigurno i na premijeri filma se pojavila u elegantnoj bijeloj kombinaciji.

Bijelu bluzu i bijele hlače širih nogavica iskombinirala je sa zlatnim sandalama na petu i zlatnim naušnicama, a kosu je svezala u niski rep. Točka na "i" ove jednostavne, ali ženstvene, ljetne kombinacije bio je crveni ruž.

Lejla Filipović na otvorenju Filmskog festivala u Puli Lejla Filipović na otvorenju Filmskog festivala u Puli (Foto: Dusko Marusic /PIXSELL)

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju