Među poznatim damama koje su došle došle na otvaranje prve premium prodavaonice francuskog brenda Lacoste u zagrebačkom Arena Centru bila je i Lejla Filipović.

Galerija Wish (Shoebox), 209 kuna Loriblu (Karla), 2180 kuna 27 Edit (Nordstrom), 620 kuna +1 Topshop, 20 funti (165 kuna)

Ljepotica je na otvaranje stigla u društvu supruga Tarika Filipovića, kojeg je bacila u drugi plan svojom ženstvenom i elegantnom pojavom.

Lejla je za ovu prigodu odjenula romantičnu haljinicu s raskošnim šarenim cvjetnim uzorkom uz koju su se sjajno uklopile sandale u vatreno crvenoj nijansi i torba Michaela Korsa.

Sandale Već od 107 kuna: 15 modela ljetnih sandala s potpeticom do šest centimetara

Slika nije dostupna f

Model sandala s blok-potpeticom srednje veličine zasigurno je jedan od najudobnijih ljetnih modela, kao stvoren za sve dame koje ne preferiraju sandale ravnih potplata, ali ni one s visokom potpeticom.

S obzirom na to da je potpetica ovog oblika i umjerene visine stabilna i udobna za hod, u ovakvim sandalama zaista se ne morate se bojati bolnih stopala.

U galeriji pogledajte nekoliko modela crvenih sandala s blok-potpeticom po uzoru na lijepu Lejlu.

POGLEDAJTE I:

Baš divne! 13 sandala s viskom potpeticom za izlaske i posebne prilike Sandale s visokom potpeticom za izlaske i posebne prilike - 3 Sandale s visokom potpeticom za izlaske i posebne prilike - 6 Sandale s visokom potpeticom za izlaske i posebne prilike - 11 +10 Sandale s visokom potpeticom za izlaske i posebne prilike - 10

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju