Zvijezda serije Bridgerton, Nicola Coughlan na sinoćnjoj Met Gali pojavila se po prvi put i svakako nije pogriješila odabirom haljine dizajnera Richarda Quinna.

Mlada glumica koja u sad već kultnoj seriji utjelovljuje Lady Whistledown, ovog je puta svoju modnu bajku pokazala u stvarnom životu na najvažnijem modnom događaju kojem zvijezde Hollywooda mogu prisustvovati. 

Nicola Coughlan Nicola Coughlan u haljini Richarda Quinna (Foto: Afp)

Njena crno ružičasta satenska haljina za bal – inspiraciju crpi iz raskošnog stila 19. stoljeća. Ženstvenu haljinu s puf rukavima prekrivenu sjajnim cvjetićima, mlada je glumica uparila s crnim plaštem i crnim decentnim rukavicama.

Nicola Coughlan Dolazak glumice na crveni tepih (Foto: Afp)

Seksi crni dekoltirani gornji dio od struka se širi u elegantnu ružičastu haljinu A kroja te Nicolu pretvara u princezu večeri. Osim romantičnih cvjetića, njena je haljina prepuna crnog i ružičastog perja koje nije nametljivo, ali je svakako efektno.

Igra ružičaste i crne, cvjetića i perja, vješto koketira između seksi i elegantnog izdanja.

Glumica je svoj cjelokupni stajling podigla na višu razinu  glamuroznim, ali ne previše upadljivim Swarovski nakitom.

S decentnim naušnicama, narukvicom i prstenjem koje je stavila preko crnih rukavica, upotpunila je svoj look koji se jednostavno može nazvati modernom inačicom starinskog glamura.

Blake Lively na Met Gali 2022. A što nas čeka ove godine? 10 izdanja s Met Gale koja je teško nadmašiti

Anna Wintour Izdanje Anne Wintour koje poručuje: "Ja sam kraljica Met Gale"

Nicola Coughlan Raskošno izdanje zvijezde Bridgertona (Foto: Profimedia)

Nicola je za frizuru odabrala jednostavan i mekši izgled kako bi uravnotežila veličanstvenu haljinu, dok je na očima nosila baby ružičasti make-up upotpunjen dramatičnim crnim tušem i olovkom.

Nježna ružičasta nijansa ruža na usnama savršeno se uklopila s istom nijansom haljine i time zaokružila njeno modno izdanje. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju