Nicole Kidman voli pomicati granice i eksperimentirati s modom pa je tako na premijeru filma "Special Ops: Lioness" održanoj u Londonu došla u haljini zanimljivog dekoltea koja "zaustavlja promet". Osim što glumi u njemu, Nicole je i izvršna producentica špijunskog trilera inspiriranog stvarnim programom američke vojske.

Galerija Nicole Kidman u crnoj haljini Saint Laurent by Anthony Vaccarello - 5 Nicole Kidman u crnoj haljini Saint Laurent by Anthony Vaccarello - 4 Nicole Kidman u crnoj haljini Saint Laurent by Anthony Vaccarello - 1 +2 Nicole Kidman u crnoj haljini Saint Laurent by Anthony Vaccarello

Nicole Kidman u filmu "Special Ops: Lioness" glumi Kaitlyn Meade, CIA-inu višu nadzornicu s dugačkom karijerom u politici i iskustvom u političkim igrama. Na premijeru održanoj u čuvenoj nacionalnoj galeriji Tate Britain u Londonu oskarovka je došla u elegantnoj večernjoj crnoj haljini Saint Laurent by Anthony Vaccarello.

Nicole Kidman u crnoj haljini Saint Laurent by Anthony Vaccarello - 3 Nicole Kidman u crnoj haljini Saint Laurent by Anthony Vaccarello (Foto: Guliver image)

Dugačka kreacija sašivena od materijala nalik šifonu ima otvor ispod grudi koji seže gotovo do pupka, a taj detalj otkrio je trbušne mišiće glumice. Gornji dio haljine također je ukrašen ružom te na predjelu ramena ima dodatak u stilu dugačkog plašta.

Klasičnu elegantnu crnu haljinu koju zanimljivi dekolte čini drugačijom i posebnom, Nicole je kombinirala uz prozirne rukavice koje sežu do lakta te crne sandale s remenčićima i tankom visokom potpeticom. Nakit je bio minimalistički te je nosila samo decentne svjetlucave naušnice.

Wow, wow, wow! Dama iz centra Zagreba u zelenoj haljini s placa izgleda kao milijun dolara Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa +8 Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju