Kada modni stručnjaci nabrajaju odjevne komade koji svaku garderobu podižu na jednu višu razinu, na popisu se redovito nađu haljine napravljene od satiniranog materijala.

Galerija Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa +8 Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa

Radi se o kreacijama koje su savršen odabir za sve prigode. Satinirana haljina može biti dio najsvečanije kombinacije poput one u kojoj ćete zablistati kao gošća na vjenčanju, ali i dio ležernije kombinacije u kojoj ćete se prošetati gradom i popiti kavu s prijateljicama.

Nama je u centru Zagreba za oko zapelo jedno takvo ležernije izdanje u satiniranoj haljini.

Dama u zelenoj haljini jednostavno nas je oborila s nogu, a kada nam je lijepa Sara otkrila da je haljinu kupila na placu u zagrebačkom Dupcu, oduševljenje je dodatno poraslo.

Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa (Foto: Slaven Janđel)

Glavna je zvijezda kombinacije kojom je lijepa brineta još jednom dokazala da se najljepši odjevni komadi kriju na neočekivanim mjestima, dakle, haljina od satiniranog materijala u predivnoj nijansi zelene boje.

Gornji dio haljine krase tanke podesive bretele i V-izrez. Donji dio čini lepršava suknja na preklop, asimetričnog kroja, s volanom na rubu.

Haljina je na prednjem dijelu kraća, dok je iza duža. Sara ju je uparila s ravnim sandalama japankama. Model u krem boji krase tanki remenčići i zlatni metalni detalj.

Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa (Foto: Slaven Janđel)

Na ramenu je nosila prošivenu bež torbu s ručkom od metala i kože. Izdanje je upotpunila zlatnim naušnicama i ručnim satom, a kosu je zavezala u visoki rep.

Krem gumica koja je bojom odgovarala torbici i sandalama bila je dokaz da se pazilo na svaki detalj te kombinacije u kojoj je lijepa dama iz centra Zagreba izgledala kao milijun dolara.

Kontroverzne "izvrnute" traperice u odličnom izdanju sa zagrebačke špice Unravel Project, jesen/zima 2019. Unravel Project, proljeće/ljeto 2020. Zara, 39,95 EUR +4 Stražnja strana Zarinih izvrnutih traperica

Trudnica iz centra Zagreba: Uska suknja s opasnim prorezom u kojoj ništa ne steže Street style trudnice iz centra Zagreba - 3 Street style trudnice iz centra Zagreba - 1 +0 Street style trudnice iz centra Zagreba - 2

Njezino izdanje, ali i ponudu satiniranih haljina u trgovinama pogledajte u galeriji na početku teksta.

Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa - 2 Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa - 2 (Foto: Slaven Janđel)

Ljepotica iz Zagreba dokazala da "nepoželjna" ljetna haljina izgleda fantastično Crne haljine na zagrebačkoj špici Crne haljine na zagrebačkoj špici Crne haljine na zagrebačkoj špici +4 Crne haljine na zagrebačkoj špici

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju