Londonski Royal Albert Hall bio je mjesto održavanja dodjele Britanskih modnih nagrada.

Posebna gošća na događanju koje svake godine organizira Britansko modno vijeće bila je vojvotkinja od Sussexa. Njezino pojavljivanje na dodjeli bila je strogo čuvana tajna pa su svi ostali iznenađeni prisustvom 37-godišnje ljepotice.

 



Meghan Markle uručila je nagradu za najbolju britansku dizajnericu ženske mode u 2018. godini Clare Waight Keller, kreativnoj direktorici modne kuće Givenchy.

Upravo je onda dizajnirala njezinu vjenčanicu, ali i mnoge odjevne komade koje je vojvotkinja nosila nakon grandioznog vjenčanja.

Tako se i na dodjeli pojavila u haljini modne kuće Givenchy. Prekrasna crna haljina s otvorenim ramenima napravljena od baršuna pristajala joj je kao salivena i otkrila je njezin trudnički trbuščić. Elegantnu haljinu Meghan je nadopunila upečatljivom zlatnom narukvicom Pippe Small i decentnim naušnicama.
 


Iznenadila je i lakom za nokte. Naime, najistaknutije članice kraljevske obitelji poput Catherine Middleton nikada se u javnosti nisu pojavile s tamnom nijansom laka jer to ne odobrava kraljica Elizabeta II., već dopušta nošenje isključivo svijetlih nude nijansi.

Tako je Meghan odabirom vrlo senzualne "trudničke" haljine i odvažnog laka na noktima opet pomaknula granice kraljevske mode i unijela malo stilske svježine među članove kraljevske obitelji.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju