Nina Badrić trenutačno se nalazi u Sjevernoj Makedoniji zbog posla, a na svojim društvenim mrežama dijeli zanimljivosti s putovanja, kao i zanimljive street-style kombinacije.

Hrvatska pjevačica podijelila je i vrlo nosivo izdanje sastavljeno od omiljenog odjevnog komada brojnih dama u pandemiji – udobne trenirke.

Trenirka je u posljednjih nekoliko godina postala mnogo više od tek pukog komada koji se nosi tijekom obavljanja sportskih aktivnosti. Nosi se u raznim prilikama, a podjednako dobro može izgledati uz tenisice, gležnjače ili cipele s viskom potpeticama.

Slika nije dostupna Nina Badrić: Haljina iz Zare od 229 kuna dovoljna za izgled od milijun dolara

Nina Badrić odabrala je predimenzionirani crni komplet dugih rukava iz Asosove kolekcije Weekend Collective, kod kojeg se gornji i donji dio odvojeno prodaje po istoj cijeni od 27 britanskih funti, odnosno oko 240 kuna.

Ponavljanje natpisa ovog brenda u bijeloj boji na gornjem i donjem dijelu trenirke privlači pozornost te je u njoj nemoguće ostati neprimijećen.

Slika nije dostupna Nina Badrić: Sandale od 149 kuna koje izgledaju mrak uz maksi haljine i minice

Trenirku napravljenu od 100 posto pamuka sparila je s još jednim trendovskim komadom – crnim gležnjačama ravnih potplata, a oči je sakrila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju