Glazbeni repertoar Nine Badrić obiluje brojnim ljubavnim skladbama koje publika voli, pa ne čudi da je njezin koncert povodom Dana zaljubljenih u Koncertnoj dvorani Lisinski bio rasprodan. Mnogi su na Valentinovo željeli uživati u Nininim pjesmama i sjajnoj atmosferi, po kojoj su koncerti naše glazbenice i poznati.

Nina Badrić Valentinovo je proslavila pjevajući svoje hitove na pozornici Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski u Zagrebu, a osim svojim glasom i scenskim nastupom, pjevačica je očarala i stajlingom. Nosila je zanimljivu haljinu s dugim rukavima i dolčevita-kragnom sačinjenu od dva dijela, male crne haljine preko koje je nosila dužu prozirnu metaliziranu haljinu ukrašenu sjajnim detaljima i perjem na rubu s potpisom hrvatskog dizajnera Igora Djuge.

Kako je sam Djuga otkrio, pomalo eterična kreacija inspirirana je Nininom pjesmom "Čarobno jutro". Sa stražnje strane metalizirana haljina seže do poda, dok je s prednje strane kraća, tako da su do izražaja došle i prelijepe štikle koje je Nina nosila. Za koncert u Lisinskom odabrala je satenske sandale ukrašene kristalima, model Gilda, s potpisom dizajnerice Amine Muaddi. Štikle imaju prepoznatljivu potpeticu s vrhom u obliku stošca i dva metalna remenčića te izgledaju vrlo ženstveno i profinjeno.

Slika nije dostupna Neka blješti! Nina Badrić u kombinaciji za žene koje se vole istaknuti

Slika nije dostupna Nina Badrić: Predobre čizme uz koje su i obične tajice dovoljne za top dojam

Upečatljive sandale na visoku potpeticu savršeno su pristajale uz glamuroznu malu crnu haljinu stvorenu za divu i proslavu Dana zaljubljenih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju