Nina Badrić posjetila je Milano, talijanski grad koji je pjevačici posebno drag jer je i ondje postigla veliki uspjeh te vladala glazbenim ljestvicama. Šetajući ulicama voljenog grada Nina se i fotografirala, a jednu street style fotografiju objavila je na svom Instagramu.

Za šetnju Milanom Nina Badrić odabrala je mladenačku odjevnu kombinaciju koja pjevačici tako dobro pristaje. Uz klasičnu crnu kožnatu jaknu koja prianja uz tijelo i lijepo ističe struk, Nina je nosila crne tajice te niske crne kožnate čizme.

Čizme s ravnim đonom imaju zgodan bijelo-crni obrub te djeluju vrlo udobno, kao stvorene za duge šetnje i hodanje. Također su nosive u raznoraznim modnim kombinacijama, a uz takav predobar model i obične tajice dovoljne su za top dojam.

Slika nije dostupna "Predivna si, ženo": Nina Badrić u haljini koja slavi ljepotu ženskog tijela

Slika nije dostupna Nina Badrić: Moćna kombinacija za koju je potrebno puno samopouzdanja

Pjevačica je pažljivo odabrala i modne detalje te je svoje mrak street style izdanje učinila još zanimljivijim dodavši šal u kombinaciji crne i ružičaste boje, crnu torbu s prošivima i srebrnim lancem te velike sunčane naočale.

Ovdje sam nekad žarila i palila i bila ultimativni 'numero uno'. 'I am so excited, Milano', napisala je Nina Badrić uz fotografiju.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju