Početak rujna Nina Badrić provodi u Jelsi na Hvaru, u kojoj pjevačica uvijek ljetuje. Svoju kuću na Hvaru na neko vrijeme zamijenila je glamping resortom u Vrboskoj, iz kojeg je Nina objavila nekoliko fotografija na Instagramu.

Nina Badrić: Mini haljina koje izgleda posebno dobro na preplanuloj koži Nina Badrić +0 Nina Badrić u haljini brenda Mihano Momosa

Nina Badrić na fotografijama pozira na kamenjaru koji izgleda bajkovito, predivne strukture i oblika, što ovo mjesto čini savršenom pozadinom za fotografiranje. Na fotografijama je Nina pokazala još jedno ljetno izdanje u kupaćem kostimu, a nosi model koji bi se mogao opisati kao lažni bikini.

Naime, riječ je o jednodijelnom kupaćem bez naramenica koji je na leđima otvoren, zbog čega se, kada se gleda odostraga, čini kao da je riječ o bikiniju. Jednostavan, ali efektan kroj ukrašen je detaljem u obliku vezica na predjelu kukova, a lijepa je i prava morska boja kupaćeg, vrlo svijetloplava.

Nina Badrić Nina Badrić: Sjajna kombinacija za svaki dan u kojoj su glavna zvijezda poderane traperice

Nina Badrić Nina Badrić: Haljina iz Zare kojoj su dovoljne ravne sandale za wow izdanje

I kako to opisati... Upijam sve kao spužva za zimske dane, napisala je Nina Badrić uz fotografije koje će pjevačici sigurno biti draga i lijepa uspomena s ljetovanja.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju