Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju s nedjeljnog druženja koje je provela s kolegom glazbenikom Alanom Hržicom i njegovom obitelji. Za tu opuštenu prigodu pjevačica je izabrala casual odjevno izdanje kojim dominira odličan kaput.

Galerija

 

Dugački kaput od tvida šarenog uzorka u zagasitijim bojama Nina Badrić kombinirala je uz crnu majicu s kapuljačom i crne tenisice s bijelim detaljima. Upečatljivi kaput ima i zanimljivi obrub crno-bijelog uzorka, a nosiv je u zaista brojnim prigodama.

Lijepu pjevačicu u ovom smo odličnom modelu već vidjeli. Nosila ga je u svibnju u centru Zagreba, a tada ga je kombinirala uz srebrne štikle. I crvenu torbicu modne kuće Celine koju je Nina tada nosila, glazbenica je ponovila u kombinaciji s kaputom za nedjeljni izlet u izletište Dva potoka.

Brigitte Macron: Tenisice kakve se mnoge žene ne usude nositi uz fini kaput

Nina Badrić i Ćiro Blažević
Nina Badrić i Ćiro Blažević na Cvjetnom trgu u svibnju (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Iz ova dva modna izdanja Nine Badrić u kaputu od tvida jasno je da je riječ o svestranom odjevnom komadu koji jednako dobro izgleda i kada se nosi uz štikle i kada se nosi uz tenisice.

Nadahnuti stilom Nine Badrić provjerili smo ponudu vrlo nosivih i svestranih toplih kaputa u trgovinama, a kakve smo modele izdvojili doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.