Nina Badrić bila je gošća i jedna od izvođačica na dodjeli Hrvatske glazbene nagrade publike za hit godine - Cesarica. Za tu prigodu pjevačica je izabrala crni outfit i štikle ukrašene svjetlucavim srebrnim kamenčićima.

Galerija Nina Badrić u štiklama talijanskog dizajnera Giuseppea Zanottija - 3 Nina Badrić u štiklama talijanskog dizajnera Giuseppea Zanottija - 7 Nina Badrić u štiklama talijanskog dizajnera Giuseppea Zanottija - 4 +5 Nina Badrić na dodjeli nagrade Cesarica

Crnu odjevnu kombinaciju u gornjem dijelu ukrašenu srebrnim kamenčićima te izvezenim detaljem u predjelu dekoltea Nina Badrić spojila je s crnim štiklama bogato ukrašenima također srebrnim kamenčićima. Ove ljepotice na vrtoglavo visoku tanku potpeticu kreacija su talijanskog dizajnera Giuseppea Zanottija, a model se zove Sophie Crystal. Sjajan kontrast crnom outfitu dao je žarko crveni lak za nokte koji je mnogim ženama i najdraži.

Najslavnija promotorica cipela Giuseppea Zanottija jest Jennifer Lopez, koja njegove atraktivne modele bira u raznim prilikama, a sigurni smo da bi rado nosila i "opake" štikle kakve ima Nina.

Nina Badrić u štiklama talijanskog dizajnera Giuseppea Zanottija - 6 Nina Badrić i Franka Batelić na dodjeli nagrade Cesarica (Foto: Borna Filic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju