Hrvatska glazbena diva Nina Badrić na svojem službenom profilu na Instagramu objavila je video s jednog snimanja. Pritom je pokazala i svoju odjevnu kombinaciju.

U pitanju je kombinezon s pripadajućim blejzerom, koji je za nju napravio riječki dizajner Juraj Zigman. Ovu fantastičnu blještavu kombinaciju Nina je već nosila u srpnju 2020. na koncertu u čast Olivera Dragojevića koji se održao u Veloj Luci.

Zlatni kombinezon ukrašen resicama tada je drugačije stilizirala i nosila s rastvorenim blejzerom, a ovaj put blejzer je u struku vezala remenom. Tako je malom i jednostavnom preinakom u potpunosti osvježila svoje izdanje.

Nina često surađuje sa Zigmanom, koji već godinama niže modne uspjehe i na inozemnoj sceni, ali uvijek nađe vremena i za domaće klijentice.

Tako je upravo on bio zadužen sve kreacije koje je Nina prošle godine nosila na svojem koncertu u prepunoj Areni Zagreb, a odjenuo ju je i za veliki koncert u pulskoj Areni 2016. godine.

Nina sjajno nosi efektne kreacije, pa je lako isfurala i ovu šljokičastu kombinaciju koja ju je iste sekunde lansirala u centar pažnje. Mnoge dame ne osjećaju se dobro u tako blještavim izdanjima, ali nakon gotovo 30 godina vladavine glazbenom scenom samouvjerena Nina s tim nema problema.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju