Bijele haljine jedan su od simbola ljeta. Radi se o bezvremenskoj opciji koja je posebno omiljena u toplijem dijelu godine.

Galerija Nina Badrić Haljina modnog brenda Acler Zara, 35,95 eura +6 H&M, 44,99 eura

Bijele haljine izgledaju elegantno i bez previše truda pretvaraju se u dio predivnih ljetnih kombinacija. Zato su čest prizor na gradskim ulicama, a maloj bijeloj haljini nije odoljela ni pjevačica Nina Badrić.

Njezina bijela haljina bila je najbolji mogući odabir za slanje poruke da ljeto nije gotovo. 

Upravo to napisala je Nina ispod fotografije na Instagramu na kojoj pozira u haljini modnog brenda Acler.

Haljina modnog brenda Acler Haljina modnog brenda Acler (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Divna haljina na preklop napravljena je od čipke, ima efektne nabore i detalj na struku te duge voluminozne, zvonolike rukave.

Radi se o haljini koja odlično izgleda uz visoke potpetice i ravnu obuću, za koju se odlučila i pjevačica. Uz haljinu je nosila svoje omiljene zlatne sandale s Asosa s ravnim potplatima i tankim remenčićima koji se mogu vezati na različite načine. Preko ramena je nosila smeđu torbu s dugom ručkom i resicama.

Reserved, 35,99 eura Reserved, 35,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Uvijek najljepše obučena, samo je jedan od komentara njezinih pratitelja ispod objave u bijeloj haljini. Za sve dame koje također još ne odustaju od ovog omiljenog modnog odabira, u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko modela bijelih mini haljina u kojima možete ispratiti ljeto.

10 izdanja slavnih Hrvatica koja su ovo ljeto privukla najviše pozornosti naših čitateljica Hana Huljić Grašo u bijeloj haljini na 11. izdanju Sna sustipanske noći Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Danijela Martinović nosi haljinu brenda H&M +4 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4

Kako je dobar! Nina Badrić u haljini s uzorkom koji ne prolazi neprimijećeno Nina Badrić Haljina brenda La DoubleJ Haljina brenda La DoubleJ +1 Haljina brenda La DoubleJ

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju