Hvar je omiljena ljetna lokacija pjevačice Nine Badrić koja u gradiću Jelsi ima kuću u kojoj provodi dane između nastupa i, naravno, uživa u moru i suncu. Neke od lijepih trenutaka s ljetovanja dijeli i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Već od 45 kuna: 10 kupaćih kostima koji najbolje pristaju preplanuloj koži Reserved, gornji dio 139,90 kn, donji dio 59,90 kn Zara, 119,90 kn Lisca, gornji dio 188 kn, donji dio 102 kn +7 Guess, gornji dio 676 kn, donji dio 375 kn

Donesi mi zalaske sunca u šalici, napisala je pjevačica ispod jedne od fotografija na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

Nina se odlučila za model koji iz godine u godinu nadmašuje sve trendove. Radi se o jednodijelnom kupaćem kostimu u crnoj boji koji na području trbuha ima dijelove napravljene od prozirnog materijala.

Da se pita ekipu iz magazina Vogue da ocijene Ninin odabir kupaćeg kostima sigurno bi dobila čistu peticu. Kada su uoči ljeta radili popis najboljih jednodijelnih kupaćih kostima, napisali su naime da je klasični crni kupaći kostim uvijek pravi izbor, ali kako bi bio još zanimljiviji savjetovali su odabir modela s detaljima koji će učiniti razliku.

Nina Badrić Nina Badrić: Model kupaćeg kostima koji najbolje kamuflira trbuščić

No, crnim kupaćim kostimima ne treba odobrenje od strane modnih magazina da bi ih žene birale za odlazak na plažu. Radi se o klasiku koji iz sezone u sezonu biraju žene različitih konfekcijskih brojeva, a osim što laska svakoj figuri, crni jednodijelni kupaći kostim na plaže donosi i dozu elegancije.

U ljetnim mjesecima crni jednodijelni kupaći kostim je jednostavno model koji po mišljenju mnogih žena nema konkurenciju, a pjevačica je samo jedna od dama koja je pokazala koliko sjajno izgleda.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju