Wrap dress ili haljina na preklop omiljen je izbor brojnih dama u proljeće i ljeto. One se najčešće vežu na predjelu struka, a konstruirane su tako da se prilagođavaju ženskom tijelu bez obzira na konfekcijski broj.

Galerija Nina Badrić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima H&M haljina na preklop, 35,99 eura HM haljina na preklop +0 H&M haljina na preklop

Današnje haljine na preklop svojevrsna su verzija svečanih ogrtača koje su nosili još u staroj Kini i Japanu.

U suvremenu modu uvela ih je talijanska dizajnerica Elsa Schiaparelli 30-ih godina prošlog stoljeća, a voljela ih je i američka kreatorica Claire McCardell.

Nošenje haljina na preklop u upečatljivim bojama i uzrocima, pak, popularizirala je belgijska dizajnerica Diane von Furstenberg sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Otada se ciklički vraćaju u modu i oduševljavaju žene različitih generacija.

H&M haljina na preklop, 35,99 eura H&M haljina na preklop, 35,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Udobnosti i šarmu haljine na preklop ne može odoljeti niti Nina Badrić. Hrvatska pjevačica bira komotne modele koje dopiru do pola lista.

Nina Badrić: Tako jednostavna, a posebna haljina koja savršeno laska ženskoj figuri Nina Badrić Nina Badrić nosi crnu haljinu s potpisom Victorije Beckham - 1 Nina Badrić nosi crnu haljinu s potpisom Victorije Beckham - 4 +2 Nina Badrić nosi crnu haljinu s potpisom Victorije Beckham

Nina Badrić: Dokaz da se najobičnije tajice mogu nositi uz gotovo sve komade iz ormara Nina Badrić Victoria Beckham u tajicama Kendall Jenner u noćnom izlasku u tajicama +1 Jennifer Lopez u tajicama

Nina Badrić na svojem Instagramu je podijelila fotografije u haljini iz H&M-a napravljenoj od lepršave tkanine s osebujnim crveno-smeđim apstraktnim uzorkom. Riječ je o haljini s vezanjem na predjelu struka, s V izrezom i dugim zvonolikim rukavima.

Ovaj model haljine može se nositi u različitim prilikama, a najbolje se kombinira u dnevnim kombinacijama. Spariti se mogu s laganim pletenim tenisicama, vrtoglavim štiklama, ali i sandalama ravnih potplata.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju